Bonaparte vloerbedekking

Vloeren

De vloer is de basis van het interieur. Dat maakt de keuze van de vloer tot een belangrijke. Bij Groen Woning- en Projectinrichting helpen we u graag de juiste keuze te maken. Hier vindt u een zeer gevarieerd aanbod hoogwaardige vloeren in allerlei soorten. Van een luxe vinylvloer tot een zeer strakke marmoleumvloer: Groen heeft het complete spectrum.

Bekijk onze vloeren in de winkel

In onze winkel in Deventer krijgt u de beste indruk van alle mogelijkheden. Onze adviseurs helpen u graag de vloer te vinden die zorgt voor de gewenste sfeer in uw woning. Van klassiek tot modern en van landelijk tot industrieel: bij ons vindt u altijd een passend product tegen een betaalbare prijs. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide collectie karpetten van vooraanstaande merken, waarmee u zorgt voor extra warmte en sfeer en bovendien een betere geluidsakoestiek. Heeft u uw favoriete vloer gevonden? Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op en verzorgen, indien gewenst, de montage.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>