Vouwgordijnen
vg_staand

Vouwgordijnen

Voel de warmte van onze ruime collectie prachtige vouwgordijnen!

vind het vouwgordijn dat bij uw interieur past

Vouwgordijnen zijn naast een praktische oplossing om licht te filteren, ook een heel stijlvolle aanvulling op ieder interieur. Met keuze uit zeer veel luxe stoffen is er voor ieder huis een geschikt vouwgordijn in de juiste stijl verkrijgbaar. Onze experts helpen je graag dat perfecte vouwgordijn te vinden. Bij ons vind je de complete collectie van het merk Luxaflex®, met vouwgordijnen die worden gekenmerkt door luxe en vakmanschap.

vouw_2
GROE_vouwgordijn_1

vouwgordijnen verduisterend en stijlvol

De vouwgordijnen van Luxaflex® zijn multifunctioneel. We bieden ze aan met een voering voor lichtfiltering, warmteregulering en kamerverduistering, waardoor er voor iedere toepassing een geschikt vouwgordijn verkrijgbaar is. Bovendien zien de vouwgordijnen er fantastisch uit. Ze zijn verkrijgbaar in twee stijlvarianten: Tijdloos Wonen en Elegant Living.

De Tijdloos Wonen-gordijnen kenmerken zich door prachtige, betaalbare stoffen boordevol innovaties. Van glanzende zijdelooks voor een tijdloze stijl tot zacht fluwelen of subtiele metallic stoffen voor wat meer glamour. De Elegant Living-lijn bestaat uit zorgvuldig gekozen stoffen met een ruime keuze aan modellen, die jouw huis een bijzondere touch geven.

vouwgordijnen op maat

Er is voor iedere situatie een perfect passend vouwgordijn mogelijk. De vouwgordijnen worden tot op de millimeter nauwkeurig op maat gemaakt. Daarvoor komen onze vakmensen de vouwgordijnen van jouw voorkeur gratis inmeten, zodat je bent verzekerd van een prachtig eindresultaat.

GROE_vouwgordijn_2