Header buitenzonwering

Raamdecoratie

Raamdecoratie is er in allerlei soorten en maten. Van zondoorlatende jaloezieën tot verduisterende gordijnen en van praktische lamellen tot sfeervolle markiezen. Maar ook voor bijvoorbeeld horren bent u bij ons aan het goede adres.

Bij Groen bieden we een enorm aanbod raambekleding op het gebied van licht-, zon- en warmtewering van het merk Luxaflex. Denk aan diverse soorten gordijnen, shutters en binnen- en buitenzonwering, zoals jaloezieën, shades, serrezonwering en screens.

In onze winkel in Deventer vindt u een uitgebreide Luxaflex Gallery, waar de producten van Luxaflex gemakkelijk kunnen worden bekeken en getest.

Raamdecoratie op maat

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn geven we bij Groen vrijblijvend advies en komen we alle soorten raamdecoratie gratis bij u inmeten. Daarnaast is ook de montage bij u thuis bij de prijs inbegrepen. Dat noemen wij service.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>