Huis met diverse soorten buitenzonwering

Raamdecoratie

Raamdecoratie is er in allerlei soorten en maten. Van zondoorlatende jaloezieën tot verduisterende gordijnen en van praktische lamellen tot sfeervolle markiezen. Maar ook voor bijvoorbeeld horren bent u bij ons aan het goede adres.

Bij Groen bieden we een enorm aanbod raambekleding op het gebied van licht-, zon- en warmtewering van het merk Luxaflex. Denk aan diverse soorten gordijnen, shutters en binnen- en buitenzonwering, zoals jaloezieën, shades, serrezonwering en screens.

In onze winkel in Deventer vindt u een uitgebreide Luxaflex Gallery, waar de producten van Luxaflex gemakkelijk kunnen worden bekeken en getest.

Raamdecoratie op maat

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn geven we bij Groen vrijblijvend advies en komen we alle soorten raamdecoratie gratis bij u inmeten. Daarnaast is ook de montage bij u thuis bij de prijs inbegrepen. Dat noemen wij service.

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>