Houten jaloezieën
GROE_houten_jaloezieen_560x700_1

Houten jaloezie├źn

Geef een robuuste, duurzame uitstraling aan uw woning met houten jaloezieën.

stoer, robuust en toch elegant

Veelzijdig en tijdloos. Dat zijn houten jaloezieën in een notendop. Deze prachtige raamdecoratie biedt oneindig veel mogelijkheden en is volledig af te stemmen op jouw smaak en interieur. Voor welk design je ook gaat, duidelijk is dat houten jaloezieën op maat zorgen voor een waanzinnig stijlstatement in iedere woning. Naast dat ze er geweldig uitzien, doen ze ook nog eens perfect hun werk met innovatieve bediening. Groen Woning- en Projectinrichting is trotse leverancier van de complete houten jaloezieëncollectie van Luxaflex®.

houten_jaloezie_2
GROE_houten_jaloezieen_2

Kleuren houten jaloezieën van Luxaflex®

De houten jaloezieën van Luxaflex® bieden eindeloos veel mogelijkheden op het gebied van design. Ze zijn verkrijgbaar met een heel natuurlijke look ’n feel, gemaakt van hoogwaardige houtsoorten met prachtige nerven en houtstructuren. Zoek je juist iets opvallends, dan heb je volop keuze uit luxueus geverfd hout in allerlei tinten, van subtiel tot modern. Ook zijn er diverse getextureerde ontwerpen verkrijgbaar met subtiele strepen, tactiele craquelédessins glanzende patronen en rustieke vintagestijlen.

Houten jaloezieën op maat

De houten jaloezieën van Luxaflex® zijn verkrijgbaar in 50 en 70 millimeter. Welke jaloezieën ook jouw voorkeur hebben, wij zorgen ervoor dat ze perfect passen in jouw interieur. Onze experts maken jouw houten jaloezieën tot op de millimeter nauwkeurig op maat, speciaal voor jouw woning. Ook in afwijkende situaties met bijzondere afmetingen, zoals draaikiepramen, schuifpuien en erkers, zijn houten jaloezieën een optie. We meten de jaloezieën gratis in.

GROE_houten_jaloezieen_3
GROE_houten_jaloezieen_4

houten jaloezieën inmeten en monteren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van houten jaloezieën op maat in jouw interieur? In onze Luxaflex Gallery® kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel! Wij ontzorgen je volledig, van het interieuradvies tot professionele montage. Het inmeten en plaatsen is gratis en dat scheelt jou tijd en garandeert jarenlang plezier. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.