Interieuradvies op maat

Heb jij interieuradvies in Deventer nodig? Laat je inspireren en breng samen met ons het interieur van jouw woning tot leven. Wat jouw wensen voor de sfeer, stijl en uitstraling ook zijn, ons deskundige team staat je graag bij om jouw wensen te realiseren en biedt interieuradvies op maat. Wil je een stap verder zetten met een moodboard en 3D-impressie? Dan staat Leanne, onze interieurontwerpster opgeleid aan de Jan des Bouvrie Academy, voor je klaar. 

 

 

 

SLAG_advies_1
interieuradvies in Deventer

realiseer jouw interieuridee

Interieur draait om gevoel. In onze interieurwinkel in Deventer hebben we alle stalen beschikbaar en kun je ter plekke de samenstelling van kleuren, materialen en producten ervaren. Hoe stoffen met elkaar combineren, welk effect een vloer heeft op de muurbekleding, hoe raambekleding en lichtval jouw woning tot leven kunnen brengen. Wij leggen alles bij elkaar, zodat je een gevoel kunt krijgen bij de mogelijkheden die onze producten jouw interieur te bieden hebben. 

Wij bieden kwalitatief hoogstaande producten volgens de laatste woontrends én met groot gebruiksgemak. Maak kennis met grote merken als Luxaflex®, JASNO, Interfloor en Desso.

 

Interieuradvies op afspraak

Het ervaren van een nieuw interieur vraagt verbeeldingskracht. We bieden, naast onze adviezen, daarom de mogelijkheid om het interieur te visualiseren in een moodboard en 3D-impressie. Zo zetten we een stap dichterbij het ervaren en realiseren van jouw droominterieur. Je kunt hiervoor een afspraak maken in onze sfeervolle woonwinkel in Deventer.

 

interieuradvies op afspraak
interieuradvies

Wij brengen je wensen tot leven

In een oriëntatiegesprek met interieurontwerpster Leanne kom je samen tot de kern van jouw wensen. Mogelijk heb je er zelf al een sterk beeld bij en is het een kwestie van deze te visualiseren. Of zoek je een diepgaander advies en brengt een vraaggesprek met Leanne jouw wensen naar boven.

Op basis van jouw wensen stelt Leanne een moodboard samen en brengt ze jouw wensen tot leven in een 3D-impressie. In een vervolgafspraak neemt Leanne je mee in de designs. Indien wenselijk, kunnen wij de realisatie van deze designs op ons nemen en volledig tot uitvoering brengen. Jouw wooninterieur in Deventer nieuw leven inblazen? Met een uitgedacht interieuradvies geven we jouw woning een fris en sfeervol karakter. 

 

Begeleiding bij verbouwen en stoffering

Wil je niet alleen advies, maar ook de uitvoer door ons laten doen? Dat kan! Lees hier meer over het begeleiden bij verbouwen. Ben je niet van plan om volledig te verbouwen, maar wil je meubelstuk, trap, auto of caravan (opnieuw) stofferen? Ook daarbij kunnen wij je helpen! Van advies in materiaalkeuze tot aan het eindresultaat.

 

interieuradvies