DE PERFECTE VLOER VOOR JOUW KANTOOR OF BEDRIJFSPAND 

DE PROJECT PARTNER VAN DEVENTER EN OMGEVING

Een goede vloer kan niet alleen bijdragen aan geluidsdemping en comfort voor werknemers, maar ook aan de algehele uitstraling van jouw bedrijf. Bij Groen Inrichters begrijpen we het belang van hoogwaardige vloerbedekking die voldoet aan de specifieke eisen van moderne kantoren. 

Ons assortiment omvat een breed scala aan vloerbedekkingsopties, waaronder PVC, tapijt, vinyl en marmoleum, die geschikt zijn voor verschillende soorten kantoorruimtes.

projectinrichting_vloeren_600x400 1
projectinrichting_vloeren_600x400-2

PVC-vloeren bieden duurzaamheid, onderhoudsgemak en een moderne uitstraling, waardoor ze ideaal zijn voor drukbezochte kantoorruimtes zoals gangen en ontvangstruimtes. Tapijt daarentegen biedt comfort, geluidsdemping en warmte, waardoor het een populaire keuze is voor kantoorruimtes waar comfort en esthetiek belangrijk zijn, zoals vergaderzalen en kantoren. Vinyl en marmoleum bieden ook duurzaamheid, veelzijdigheid en onderhoudsgemak, waardoor ze geschikt zijn voor een breed scala aan kantooromgevingen.

Naast functionaliteit bieden onze vloerbedekkingsopties ook een scala aan ontwerpmogelijkheden om te voldoen aan de esthetische behoeften van moderne kantoren. Met een breed scala aan kleuren, patronen en texturen kunnen kantoren een unieke en inspirerende werkomgeving creëren die past bij hun merkidentiteit en bedrijfscultuur.

Bovendien dragen onze vloerbedekkingsopties bij aan een gezonde en veilige werkomgeving door te voldoen aan de hoogste normen op het gebied van hygiëne,  lipbestendigheid en brandveiligheid. Dit zorgt niet alleen voor gemoedsrust voor werknemers, maar ook voor naleving van de regelgeving en richtlijnen voor gezondheid en veiligheid op de werkplek.

 

projectinrichting_vloeren_600x400-3
182-GROE_projectinrichting_3

BEZOEK ONZE WINKEL IN DEVENTER

Kortom, vloerbedekking in kantoren is niet alleen een praktische overweging, maar ook een belangrijke investering in het welzijn, comfort en productiviteit van werknemers, evenals in de algehele uitstraling en sfeer van de ruimte. Als de specialist in de omgeving van Deventer streven we ernaar om hoogwaardige vloerbedekkingsopties te bieden die voldoen aan de unieke behoeften van elk kantoor en bijdragen aan een inspirerende, professionele en comfortabele werkomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op of kom langs in de winkel in Deventer om te ontdekken hoe wij je kunnen helpen bij het kiezen van de juiste vloerbedekking voor uw organisatie en hoe wij je kunnen ondersteunen bij het realiseren van jouw visie voor de perfecte werkomgeving.