Rolgordijnen
rolgordijn_staand

Rolgordijnen

Onze prachtige collectie biedt een ruime keuze in luxueuze stoffen en sfeervolle kleuren. Kom langs en laat u inspireren!

rolgordijnen voor uw wooninterieur in Deventer

Op zoek naar sfeervolle rolgordijnen in Deventer? Geef jouw inrichting een prachtige, sfeervolle upgrade met de rolgordijnen van Luxaflex®. Een divers en stijlgericht aanbod met keuze uit meer dan 300 stoffen en 4 verschillende transparanties. We bieden je de gehele collectie aan vanuit onze winkel, waar we jou diverse showmodellen kunnen laten zien. Zo krijg je een indruk van hoe de rolgordijnen er in de praktijk uitzien. Kom langs, doe inspiratie op en laat je adviseren door onze experts.

Rolgordijn Deventer
Rolgordijnen Deventer

Verduisterend rolgordijn

De rolgordijnen zijn een even praktische als sfeervolle oplossing om de lichtinval in jouw woning te reguleren. De verduisterende werking regelt naast de hoeveelheid licht ook de hoeveelheid warmte in jouw huis, waardoor de rolgordijnen energiebesparend zijn. Bovendien zorgen de rolgordijnen voor extra privacy. 

kleuren en dessins

Met meer dan 300 stoffen is er keuze genoeg en altijd een rolgordijn verkrijgbaar dat volledig aan jouw wensen voldoet. Zorg voor een uitgebalanceerd interieur door de stof en de kleur van jouw rolgordijnen af te stemmen op de rest van jouw inrichting. Of ga juist voor een opvallend contrast, door te kiezen voor één van de exclusieve prints en designs. Bezoek onze inspiratievolle winkel in Deventer en bekijk alle rolgordijn opties met eigen ogen. Ons ervaren interieurteam helpt jou graag verder.

Rolgordijnen