Plissé shades
plisse_staand

Plissé shades

Plissé shades; uniek in zijn soort en geschikt voor elk raam.

ervaar het gemak van plisségordijnen

Onze plissé shades van Luxaflex® zijn een stijlvolle aanvulling op ieder interieur. Wij leveren de complete collectie van Luxaflex® met meer dan 90 duurzame stoffen en een verscheidenheid aan kleuren. Van frisse, neutrale tinten tot sprekende kleuren. Dankzij deze verscheidenheid aan designs creëer je moeiteloos de raamdecoratie die past bij jouw stijl en interieur: van discreet en verfijnd tot opvallend. Kom de mogelijkheden bekijken in onze winkel.

plisse_2
GROE_plisse_1

top down en bottom up

Plissé shades kunnen zowel van boven naar beneden als van beneden naar boven worden geopend. Dat levert eindeloos veel mogelijkheden op voor het creëren van de perfecte balans tussen privacy, lichtinval en uitzicht, die je zeer eenvoudig kunt bijstellen. Dat kan handmatig met het SmartCord bedieningssysteem, dat gebruik maakt van een uittrekbaar koord, zodat er geen sprake is van loshangende koorden. Elektrische bediening is ook mogelijk met de slimme PowerView Motorisation, die automatisch de stand van de plissé shades regelt, zodat je de hele dag door altijd de gewenste sfeer in huis hebt.

plissé shades prijzen

De prijzen van onze plissé shades zijn afhankelijk van de hoogte- en breedtematen die je nodig hebt. Weet je ongeveer de afmetingen van de raampartijen die je wilt bekleden, dan kunnen we op basis daarvan een globale kostenindicatie geven. We stellen ook graag een specifieke offerte voor je op. Daarvoor komen we graag even bij jou thuis om de plissé shades gratis in te meten. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief vakkundige montage.

GROE_plisse_2