Verticale jaloezieën
vj_staand

Verticale jaloezie├źn

Chic, stijlvol of kleurrijk, het kan alle kanten op met verticale jaloezieën. Kom langs en ontdek de prachtige mogelijkheden!

schoonheid en sfeer door verticale jaloezieën!

Verticale jaloezieën zijn een ideale keuze om grote ramen, schuifdeuren en ramen in afwijkende vormen (zoals schuine ramen) te bekleden met praktische en stijlvolle raamdecoratie. Ze zorgen voor een optimale lichtregulering en de gewenste privacy in elke ruimte van jouw woning. Bovendien hebben ze een decoratieve functie, dankzij de geruime keuze aan stoffen, lamellenbreedtes en –materialen. Bij Groen Woning- en Projectinrichting vind je de complete collectie van Luxaflex®. Kom langs in onze winkel en kies jouw favoriet of laat je adviseren door onze experts.

whg_-_verticale_jaloezie_2
GROE_verticale_jaloezieen_2

verticale jaloezieën op maat

Wat de situatie in jouw woning ook is, bij Groen Woning- en Projectinrichting zorgen we voor een perfect passende oplossing. Onze experts maken de verticale jaloezieën van jouw keuze tot op de millimeter nauwkeurig op maat, ook voor ramen met bijzondere vormen. Om er zeker van te zijn dat alles past, komen we de verticale jaloezieën bij jou thuis inmeten. Gratis en geheel vrijblijvend.