Meten is en blijft weten!

Je hebt de gordijnen opgehangen en ze zijn net 2 cm te kort. De vloer ligt er bijna in en dan kom je erachter dat je net een pak tekort komt. Was de raamdecoratie nou op de dag of in de dag? Maak gebruik van onze inmeetservice en voorkom deze problemen. Wij ontzorgen je met alle liefde zodat jij alleen maar hoeft te genieten van je mooie, nieuwe spullen. 

Onze producten worden door specialisten ingemeten en opgehangen. Hierdoor heb jij nog jarenlang plezier van deze perfectie, zonder dat het je grijze haren heeft bezorgd. 

 

 

 

SLAG_montage_1
GROE_meet-_en_montageservice_2

wij doen de montage voor jou

We zijn een full-service interieurspecialist. Het deugdelijk inmeten en plaatsen van onze producten hoort daar ook bij. Heb je interesse in een van onze producten, dan bieden we jou de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen om het maatwerk in te laten meten.

Kies je voor onze gordijnen of buitenzonwering? Die plaatsen we altijd gratis. Voor de montage van andere producten kunnen we een offerte op maat maken. Ga je akkoord, dan worden de werkzaamheden ingepland en zal ons vaste montageteam zorgen voor een uitstekende oplevering. We houden rekening met al jouw wensen.