PVC
pvc_staand

Pvc-vloeren Deventer

Ervaar de eindeloze voordelen van een PVC vloer. Het duurzame alternatief.

De mooiste pvc-vloeren in Deventer

Op zoek naar sfeervolle pvc-vloeren in Deventer? Groen- Woning en Projectinrichting levert het meest complete assortiment pvc-vloeren van hoge kwaliteit en voor een betaalbare prijs. Onze vloeren zijn zeer populair vanwege hun natuurgetrouwe dessins, die niet te onderscheiden zijn van echt natuurlijk materiaal, zoals hout, beton, leer en metaal. In onze vloerenwinkel in Deventer krijg je de beste indruk van alle mogelijkheden met PVC-vloeren. Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen.

PVC vloeren Deventer
PVC vloer Deventer

Voordelen van pvc-vloeren

Pvc-vloeren beschikken over vele voordelen. Pvc is één van de populairste vloersoorten door zijn onderhoudsvriendelijke, sfeervolle en duurzame karakter. Ontdek de voordelen van jouw eigen PVC-vloer:

  • Een mooie uitstraling die niet van echt natuurlijk materiaal te onderscheiden is;
  • PVC-vloeren zijn zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk;
  • Geschikt voor vochtige ruimten, zoals badkamers;
  • Geschikt voor vloerverwarming;
  • Extra stil dankzij een dikte van 2,5 mm;
  • 100% recyclebaar en 100% REACH conform, dus vrij van giftige stoffen;
  • ISO 14001 gecertificeerd.

Pvc-vloer leggen

Een PVC-vloer kan op verschillende manieren worden gemonteerd. Onze PVC-vloeren zijn verkrijgbaar als verlijmbare stroken en tegels of als los te leggen clicklaminaat. Doordat verlijmbaar pvc direct op een betonnen vloer wordt gemonteerd en het materiaal tevens goed warmte geleidt, is deze vloer uitstekend te combineren met vloerverwarming.

Bijkomend voordeel van verlijmd pvc is dat eventuele beschadigingen eenvoudig kunnen worden gerepareerd door enkel de gehavende stroken te vervangen. Voor het strakste resultaat schakel je onze monteurs in, die jouw vloer in Deventer of omstreken vakkundig kunnen leggen op iedere ondergrond.

PVC vloeren
PVC vloerenwinkel Deventer

PVC visgraat, woven en andere designs

Wil jij de mogelijkheden van pvc-vloeren in Deventer ontdekken? Het mooie van pvc is dat je alle kanten op kunt als het gaat om de look & feel van de vloer. De vloeren zijn verkrijgbaar met vele mooie, natuurgetrouwe dessins, die zorgen voor een heel luxe uitstraling. Zeker als je jouw pvc-vloer legt in een visgraatverband dat, in combinatie met bijvoorbeeld een mooie houtlook, een zeer exclusief eindresultaat oplevert, voor een betaalbare prijs. Naast uitstralingen als hout, beton, metaal en leer is er tegenwoordig ook een sterke voorkeur voor woven: een vloer van geweven pvc met de look & feel van textiel en alle voordelen van pvc. Voor meer informatie en inspiratie ben je van harte welkom in onze vloerenwinkel in Deventer. Onze adviseurs helpen je graag aan de ideale PVC-vloer, die volledig aansluit op jouw wensen en eisen.