Marmoleum
marmoleum_staand

Marmoleum

Gemaakt van grondstoffen en de duurzaamste keuze voor uw interieur!

Sfeervolle marmoleum vloeren in Deventer

Op zoek naar een marmoleumvloer voor je woning in Deventer of omstreken? Marmoleum is een vloerenmerk dat gemaakt wordt van duurzaam en hoogwaardig linoleum. Dit linoleum wordt ontwikkeld op basis van 100% natuurlijke grondstoffen. Dat levert een uiterst duurzame vloer op die er bovendien prachtig uitziet.

Marmoleum Deventer
Marmoleum in Deventer

duurzaam, slijtvast en anti-allergeen

Kies je voor een marmoleum vloer, dan kies je voor een milieuvriendelijke vloer, die volledig biologisch afbreekbaar is en bijdraagt aan een gezond en duurzaam binnenmilieu. Naast duurzaam is de vloer ook zeer slijtvast: hij gaat zeker 20 tot 25 jaar mee. Daarom worden Marmoleum vloeren regelmatig toegepast in openbare ruimtes met veel doorloop. De samenstelling van houtmeel en kalksteen trekt weinig vuil aan. Marmoleum is dan ook antistatisch en makkelijk stofvrij te houden. Daardoor is de vloer zeer geschikt voor mensen met allergieën.

Marmoleum kleuren en designs

Met marmoleum kun je jouw creativiteit de vrije loop laten. Het materiaal wordt geleverd op rollen van 2 meter breed en is verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en designs, van natuurlijke effen looks tot verrassende en fantasierijke patronen. Ook is het mogelijk een unieke vloer te creëren door verschillende dessins te combineren. Wat jouw smaak ook is, er is altijd een perfecte marmoleum vloer verkrijgbaar.

GROE_marmoleum_3
Marmoleum van Forbo

Forbo Marmoleum

Marmoleum is een vloerenmerk van Forbo, een vloerenproducent die uitblinkt in de ontwikkeling van excellente vloeren met optimale eigenschappen voor iedere omgeving. Het linoleum van de Marmoleum vloeren wordt door Forbo geproduceerd in de grootste linoleumfabriek in Assendelft, op basis van jarenlange ervaring met dit ambacht. Dat maakt van Forbo wereldleider in linoleum. Bezoek onze inspiratievolle winkel in Deventer en bekijk alle marmoleum opties met eigen ogen. Ons ervaren interieurteam helpt jou graag verder.