VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Shutters van JASNO

Shutters

Eigentijdse look en levenslange garantie

Shutters zijn binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen. De lamellen zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo zijn ze kantelbaar, weg te klappen en te openen. De lamellen zitten ingebouwd in een frame. Het opvallendste aan de binnenluiken zijn de scharnieren. Deze zijn namelijk onzichtbaar verborgen in de zijstijl van het paneel.

De raamdecoratie van JASNO is geschikt voor elk raam. Van erker tot schuifpui. Ook kunnen de lamellen geplaatst worden in dakramen, draai-kiepramen, hoekige en ronde ramen. De shutters kunnen volledig op maat en naar wens worden gemaakt. Hierdoor ontstaat een ijzersterke en moderne look die past in elke kamer.

 

Soorten shutters

Er zijn vier verschillende typen binnenluiken met elk hun unieke eigenschappen.

1. Primewood: van white teak hout en geschikt voor elke raamvorm. Verkrijgbaar in diverse beits- en lakkleuren, zodat het past in elk interieur.

2. Aqualine: de ideale raamdecoratie voor vochtige ruimtes, zoals de badkamer, zwembad of keuken.


3. Ecowood: houten shutters van samengeperste houtvezels uit milieuvriendelijk beheerde bossen. Duurzaam, voordelig en geschikt voor rechte raamvormen.


4. Ecowood Plus: een update van de Ecowood. Verkrijgbaar in 18 lakkleuren en van licht materiaal voor bredere lamellen.

 

Alle uitvoeringen zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kunt u kiezen uit verschillende maten en bedieningsopties.

 

Prijzen van shutters

De prijs varieert per type en uitvoering. Shutters zijn kostbaarder dan andere raamdecoratie, maar daar staat tegenover dat ze lang meegaan. Wij bieden zelfs levenslange garantie op dit product van JASNO.

 

JASNO shutters in Deventer

Als JASNO Select Store in Deventer presenteren wij de volledige collectie in onze winkel. Onze vakmensen geven vrijblijvend advies en meten alles gratis in. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we zeer ervaren in het monteren van de binnenluiken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon