Shutters
33-Shutters_staand

Shutters

Voel de romantiek in uw woning door onze prachtige shutters.

Sfeervolle shutters in Deventer

Op zoek naar elegante shutters in Deventer? Ga dan voor de shutters van Luxaflex®. Deze binnenluiken met verstelbare, horizontale lamellen, veranderen iedere ruimte in een stijlvolle en aangename plek. Bij Groen Woning- en Projectinrichting vind je de complete collectie shutters van het A-merk Luxaflex®. Wat jouw smaak ook is, bij ons vind je een bijpassend product. Alle shutters worden aangeboden met levenslange garantie. Kom ze bekijken in onze winkel en kies jouw favoriet.

Shutters Deventer
Shutters in Deventer

vind de perfecte shutters

Ons uitgebreide aanbod bevat diverse typen shutters; er is voor ieder raam een passend product. De lamellen zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo zijn ze kantelbaar, weg te klappen en te openen. De scharnieren van de binnenluiken zijn verborgen in de zijstijl van het paneel en dus onzichtbaar, wat de shutters een extra strakke uitstraling geeft. Al onze uitvoeringen zijn leverbaar met of zonder verticale bedieningsstok. Verder kun je kiezen uit verschillende maten en bedieningsopties. Alle shutters zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren en met verschillende afwerkingen.

shutters op maat

Wij kunnen alle shutters op de millimeter nauwkeurig op maat maken, zodat je bent verzekerd van een perfect passend eindresultaat. Ook in afwijkende situaties met heel specifieke afmetingen. Onze vakmensen voorzien je graag van vrijblijvend advies en meten de shutters van jouw voorkeur gratis in. Ook in de montage kunnen we je ontzorgen. Dit is specialistisch werk, waar onze experts de kennis, kunde en opleidingen voor bezitten. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom de shutters bekijken in onze woonwinkel in Deventer.

Shutters op maat