Karpetten
interfloor_chamonix_tapijt_082

Karpetten

Het perfecte vloerkleed is de kers op de taart van uw interieur!

Een karpet past altijd!

Een mooi karpet geeft jouw vloer een prachtig accent en is een blikvanger binnen jouw totale woning. Een karpet zorgt niet alleen voor warmte en sfeer, maar ook voor betere isolatiewaarden en geluidsakoestiek. Bij Groen- Woning en Projectinrichting vind je karpetten in allerlei soorten en maten. Kom langs in onze winkel en kies jouw favoriet.

brinker_nantoux_sfeer
GROE_karpet_2

Karpet op maat

Je hebt volop keuze uit een zeer compleet aanbod kant en klare karpetten in allerlei kleuren, stijlen en formaten, maar kunt ook kiezen voor een uniek karpet, voor jou op maat gemaakt. Zo kunnen onze stoffeerders ieder tapijt omzetten in een mooi karpet op maat, in iedere gewenste vorm.

Van moderne tot klassieke karpetten

Welke sfeer je ook wilt creëren, bij groen Woning- en Projectinrichting vind je het juiste karpet ervoor. Wij hebben karpetten van natuurlijke materialen, zoals wol en sisal, maar ook klassieke modellen en hippe designkleden. Ook is dit product verkrijgbaar in verschillende structuren. Hierbij valt te denken aan hoog-, midden- en laagpolig. In onze winkel helpen onze adviseurs jou graag een keuze te maken uit dit veelzijdige aanbod.

GROE_karpet_3