WONING- EN PROJECTINRICHTING

Kantoorinrichting kleurenpallet met vloerkleed van Desso

Projectinrichting

Groen Woning- en Projectinrichting biedt specifieke, zakelijke, dienstverlening op het gebied van inrichting van kantoren, overheidsinstellingen, scholen en schepen. Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige werkomgeving die past bij uw organisatie? Wij hebben ervaren mensen in huis om u goed te adviseren op het gebied van stoffering, vloeren en zonwering. Ook verlichting, meubilair, wandbekleding en accessoires kunnen worden meegenomen in het plan voor een totaalbeleving. Het ontwerpen en ontwikkelen van een totaalconcept van uw kantoor, school of cruiseschip gebeurt in nauwe samenwerking.

Begeleiding bij verbouwingen

Naast het geven van interieuradvies begeleiden we eveneens bij (kleinschalige) verbouwingen. Wij helpen met het maken van de juiste keuzes en het selecteren van de beste vakmensen. Wij hebben ervaring met diverse schilders, stukadoors, aannemers, installatiebedrijven en vloerverwarmingsspecialisten, waardoor we een scherpe prijs kunnen regelen. Wij ontzorgen u volledig en nemen de coördinatie, afstemming en planning voor onze rekening. U heeft dus één aanspreekpunt én een scherpe prijs.

Wat betekenen gebruikersgemak, functionaliteit en sfeer voor u? Iedereen heeft een eigen smaak en geeft zijn of haar eigen invulling aan ruimtes. Wij inspireren u graag, geven advies op maat, denken mee en inventariseren uw wensen en behoeften in een oriënterend gesprek. De zaken die u belangrijk vindt vertalen we vervolgens naar een passend interieurontwerp. Deze beleving en look & feel presenteren wij met kleuren en materiaal keuzes op een speciaal voor u gemaakt moodboard. We maken daarbij gebruik van producten van leveranciers die net als wij hoge eisen aan producten stellen, bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid, kwaliteit, cradle to cradle en MVO.

Ontzorgen

In samenwerking met diverse aannemers levert Groen Woning- en Projectinrichting het turnkey concept . We ontzorgen toekomstige bewoners met een perfect interieurplan en met de mogelijkheid de woning tijdens de bouw al te laten stofferen. Wij nemen hierin diverse stofferingen mee zoals vloeren, gordijnen, horren en raamproducten. De woonsfeer wordt bepaald door de  afwerkingskeuze: het type vloer, de wandafwerking, het sanitair en van keukenblad tot warm bad. Door onze interieurontwerpers worden een drietal pakketten in verschillende prijsklassen samengesteld in twee verschillende neutrale stijlen, zodat er altijd iets te kiezen is. De materialen en kleuren worden hierbij mooi op elkaar afgestemd. Voor elk van deze pakketten staat een vaste prijs. In de meeste gevallen kan dit meegefinancierd worden in het bouwdepot.

© 2018 Groen Woning- en Projectinrichting   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon