VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Projectinrichting

Projectinrichting

Uw huis of kantoor sleutelklaar

Wij maken uw huis of kantoor turnkey, oftewel sleutelklaar. Wij nemen de taken en verantwoordelijkheden van de verbouwing volledig op ons en ontzorgen u hiermee volledig. Voordat de woning wordt opgeleverd en u de sleutel krijgt, voeren wij in goed overleg met de aannemer de werkzaamheden uit. U hoeft hierbij vrijwel niets te doen. Doordat het projectmanagement in handen ligt van één partij, kan er efficiënt gewerkt worden met besparing in tijd én kosten als gevolg. We denken met u mee en bieden oplossingen aan zodat u uiteindelijk het gewenste resultaat ziet. Dit is mogelijk omdat wij nauw contact hebben met de aannemers. En omdat wij al vroeg betrokken zijn bij het proces, kunnen we u tevens voorzien van technisch- en interieuradvies, zoals de afwerking van raamdecoratie, vloeren en meubelstoffering. Ons netwerk heeft daarbij als voordeel dat wij u een scherpe prijs kunnen aanbieden.

Laat u volledig ontzorgen! Wanneer u na de verbouwing de sleutel van uw deur omdraait, kunt u meteen genieten van uw volledig ingerichte woning of kantoor.

Heeft u interesse in een samenwerking en wilt u graag meer informatie? Neem dan contact met ons op of kom langs in de winkel en vraag naar de mogelijkheden. Onze vriendelijke en vakkundige werknemers staan u graag te woord.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon