Vinyl
vinyl_staand

Vinyl

Comfort en schoonheid vinden elkaar bij een vinyl vloer.

De perfecte vinylvloer in Deventer

Ben je van plan om jouw interieur te verrijken met een mooie vinylvloer? Dan ben je bij Groen Woning- en Projectinrichting aan het goede adres. In onze woonwinkel in Deventer vind je een zeer uitgebreide collectie mooie vinylvloeren van vooraanstaande merken, waaronder Forbo Novilon, Interfloor en Tarkett. Er is voor iedere stijl een passend product.

Vinyl Deventer
Vinyl vloeren Deventer

Voordelen van een vinylvloer

Een vinylvloer is een kunststof vloer die bestaat uit meerdere lagen. Niet de dikte van de onderlaag van de vloer, maar de dikte van de toplaag en de samenstelling van de onderlagen bepalen de kwaliteit. Het materiaal bevat vele voordelen, vergelijkbaar met die van pvc. Zo is vinyl geluiddempend, isolerend, antistatisch, vochtbestendig en zeer onderhoudsvriendelijk. Bovendien is de vloer heel vriendelijk geprijsd, in vergelijking met bijvoorbeeld pvc of marmoleum. Wel is vinyl over het algemeen iets minder duurzaam. Houd er ook rekening mee dat de goedkopere varianten vaak wat minder kleur- en slijtvast zijn.

Vinyl tegels en stroken

Met een vinyl vloer heb je eindeloos veel mogelijkheden qua uitstraling. Zo zijn de vloeren verkrijgbaar in verschillende soorten vloerdelen, waaronder tegels, stroken en tapijtvinyl. Ook is vinyl leverbaar in zeer veel kleuren en met uiteenlopende mooie dessins, van beton tot eiken en van marmer tot mediterrane patronen. Zelfs een eigen ontworpen monochroom dessin behoort tot de mogelijkheden met vinyl. Dankzij de ruime keuze in kleur en uitstraling is er voor ieder interieur een perfecte vinyl vloer verkrijgbaar.

GROE_vinyl_3
Vinylvloer in Deventer

Vinyl vloer leggen

Voor het strakste resultaat is het belangrijk dat een vinyl vloer op de juiste manier wordt gelegd. Hoe je dat doet, is afhankelijk van het type vloer dat je afneemt. Zo kunnen vinyltegels op nagenoeg iedere ondervloer worden bevestigd, maar dien je voor vinyl op rol te zorgen voor een gladde, egale ondergrond, zodat er geen oneffenheden ontstaan. Het mooiste resultaat verkrijg je door de montage toe te vertrouwen aan onze vakkundige monteurs, met jarenlange ervaring in het leggen van vinyl vloeren. Heb je meer tips, advies en inspiratie nodig? Bekijk alle vinyl vloeren in onze woonwinkel in Deventer. Onze adviseurs staan je graag te woord en helpen jou de vinyl vloer te vinden die naadloos aansluit op jouw smaak.