Traprenovatie Deventer
Traprenovatie Deventer

Bij een traprenovatie geef je met overzettreden, bekleding of trapplaten jouw trap een make-over.

Vakkundige traprenovatie

Ben je uitgekeken op jouw huidige trap en wil je graag jouw trap nieuw leven inblazen? Bekijk alle soorten traprenovatie in onze woonwinkel in Deventer. Zowel particulieren als organisaties kunnen bij ons terecht voor een betaalbare traprenovatie en vakkundige montage voor een strak resultaat.

groen trapbekleding 2
GROE_trapbekleding_2

Soorten traprenovatie

Een traprenovatie is met verschillende materialen te realiseren. Denk aan tapijt, pvc, marmoleum of een chique loper. Benieuwd naar de mogelijkheden? In onze woonwinkel in Deventer krijg je een duidelijk beeld van de diversiteit aan mogelijkheden. Heb jij hulp nodig bij het kiezen van de juiste kleuren en materialen? Onze traprenovatie-adviseurs ondersteunen je graag om de beste producten te vinden die het beste aansluiten bij je stijl en smaak.

De kosten van een traprenovatie

Een traprenovatie is altijd maatwerk. Er bestaat geen standaardprijs voor het volledig renoveren van een trap. De kosten zijn afhankelijk van het materiaal, de hoeveelheid en de arbeidskosten van het project. Om een exacte offerte op te maken, komen we graag langs om de gewenste bekleding in te meten. Dit doen wij gratis en geheel vrijblijvend. Bezoek onze interieurwinkel in Deventer en bekijk alle mogelijkheden van een traprenovatie. Het ervaren team van Groen Woning- en Projectinrichting helpt jou graag verder.

GROE_trapbekleding_3