Horizontale jaloezieën
29-HJ_staand

Horizontale jaloezie├źn

Modieus, stijlvol en tijdloos; horizontale jaloezieën speciaal gemaakt voor uw woning.

talloze opties met horizontale jaloezieën!

Onze sfeervolle horizontale jaloezieën van het merk Luxaflex® staan voor elegante lichtregeling in combinatie met hoogwaardig design voor ieder interieur. Door een grote variëteit aan modieuze kleuren, rijke texturen en exclusieve designs is er altijd een model dat volledig voldoet aan jouw wensen en eisen. Wat de vele producten gemeen hebben: kwaliteit en uitstraling, met aandacht voor ieder detail. Kom de complete collectie bekijken in onze winkel.

horizontale_jaloezie_2
GROE_horizontale_jaloezieen_1

verduisterend en lichtdoorlatend

Horizontale jaloezieën zien er niet alleen prachtig uit, maar zijn ook een heel praktische oplossing om het daglicht te regulieren in jouw woning. De lichtinval of hoeveelheid privacy is eenvoudig bij te stellen door de lamellen te tuimelen tot een verduisterende of lichtdoorlatende stand. Of door het systeem in zijn geheel op te trekken of neer te laten. Dat kan zowel van boven naar beneden als andersom, met behulp van ons top down en bottom up-systeem.

De jaloezieën kunnen handmatig worden bijgesteld, met een kindvriendelijk, koordloos bedieningssysteem, of elektrisch met de slimme PowerView Mororisation, waarmee automatisch de perfecte sfeer is in te stellen, met behulp van jouw smartphone of tablet. 

op maat gemaakt

Ieder model kan exact op maat worden gemaakt. Ook als jouw ramen bijzondere vormen of afwijkende afmetingen hebben. Schaf je jouw horizontale jaloezieën bij ons aan, dan hebben ze altijd precies de juiste afmetingen. Onze vakmensen komen namelijk bij je thuis om de producten van jouw voorkeur in te meten. Gratis en geheel vrijblijvend.

GROE_horizontale_jaloezieen_2