Tapijt

Tapijt

Tapijt is isolerend en comfortabel

Tapijt bestaat uit een ondergrond van jute of kunststof, waarop losse draadeinden of lussen zijn aangebracht. Het wordt zowel voor vloer- en wandbekleding als trapbekleding gebruikt en bestaat vaak uit materialen als katoen, wol, synthetisch, zeegras, kokos, sisal of een combinatie van wol en synthetisch. De vloer is daarbij verkrijgbaar in verschillende structuren.

 

Hoog-, midden- of laagpolig tapijt

De hoogpoligheid weergeeft de dikte, warmte en knusheid. Hoogpolig tapijt is een stuk dikker dan laagpolig. Hoe dikker, hoe warmer. Daarom is het ideaal voor de slaapkamer. Voor de woon- of eetkamer  kan er beter gekozen voor laagpolig. Hierop zijn meubels gemakkelijker te verplaatsen en worden vlekken sneller verwijderd.  

 

Tegels en rollen

Wij leveren tapijt in rollen van vier en/of vijf meter breed, maar ook in de vorm van tegels. Tegels bieden de mogelijkheid om verschillende kleurencombinaties te maken, maar u kunt er ook creatieve patronen mee leggen. Doordat de vloer veel grip biedt, glijdt u minder snel uit, waardoor de vloer veiliger is. Bovendien werkt het geluiddempend.

 

Aandachtspunten

Tapijt biedt veel voordelen, maar er zijn ook enkele aandachtspunten. Het is bijna niet te vergelijken met harde vloeren zoals PVC of vinyl. Haren en stoffen blijven er sneller in vasthangen, omdat van textiel is.

 

Merken

Cotap, Desso, Interfloor, Parade Bonaparte, Van Besouw en Tretford Tapijt

Geïnteresseerd in extra sfeer en warmte in huis? En benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met Groen! We inspireren en adviseren u graag. Onze vakkundige monteurs zorgen voor de  juiste afmetingen, een snelle levering en goede installatie. Zo hoeft u zich nergens zorgen om te maken.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>