Tapijt
GROE_tapijt_560x700_1

Tapijt

Creëer sfeer, kies voor tapijt!

Alle soorten tapijt in Deventer

Op zoek naar een sfeervol tapijt in Deventer? Tapijt is een uiterst veelzijdig product dat zorgt voor extra sfeer en comfort in iedere ruimte. Maar ook voor meer grip en een betere geluidsakoestiek. Het product bestaat uit een ondergrond van jute of kunststof, waarop losse draadeinden of lussen zijn aangebracht, vaak van materialen als katoen, wol, polyester, zeegras, kokos, sisal of een combinatie van materialen. Tapijt is toepasbaar op vloeren, maar ook als wand- en trapbekleding. 

Tapijt Deventer
Tapijt kopen in Deventer

Tapijttegels en -rollen

Tapijten zijn er in honderden soorten en maten. Wij leveren ze in rollen van vier en vijf meter breed, maar ook in de vorm van tegels. Tegels bieden de mogelijkheid om verschillende kleurencombinaties te maken of creatieve patronen te leggen, zoals een dambordmotief. Tegels hebben daarnaast het voordeel dat ze makkelijk zijn te vervangen, mocht er op een van de tegels een vlek ontstaan.

Hoog-, midden- of laagpolig tapijt

Onze tapijten zijn verkrijgbaar met diverse poolhoogtes. Hoogpolig tapijt staat voor warmte en comfort. Daarom is het ideaal voor de slaapkamer. Voor de woon- of eetkamer is een lagere pool wellicht een betere keus. Hierop zijn meubels gemakkelijker te verplaatsen en worden vlekken sneller verwijderd.

Sfeervolle tapijt
Tapijt designs

Tapijt designs

Qua uitstraling kun je alle kanten op met tapijt. Alleen al de tapijten van Desso, die ook bij ons verkrijgbaar zijn, laten een enorme variëteit aan kleuren (effen of gemêleerd) en designs zien. Of je nu een strak en modern of juist een warm en knus interieur hebt: er is altijd een geschikt tapijt voor verkrijgbaar. We kunnen ook een los karpet maken van een tapijt, indien gewenst. Bezoek onze inspiratievolle woonwinkel in Deventer en bekijk alle tapijt designs met eigen ogen. Ons ervaren interieurteam helpt jou graag verder.