Deventer
Deventer_560x700px

Deventer

Een goed en trendy plan, die past bij hun persoonlijkheid!

Complete renovatie van de begane grond

Onlangs kwam er een stel uit Deventer bij ons binnen, met het plan om de begane grond van hun woning volledig te renoveren. De woning was gedateerd en ze wilden het graag comfortabel maken en van deze tijd. In de woonkamer bevond zich een haard met schouw die veel ruimte in nam. Deze wilden ze er graag uit laten halen. De muur was voorzien van steen strips. Ze wilden alle muren en plafond graag glad laten stukken voor een strak geheel. Daarnaast moesten de muren en vloer eerst nog geïsoleerd worden. Er moest een goed en mooi toekomstbestendig plan komen die past bij hun persoonlijkheid. Zo hebben wij samen met deze mensen ruim een jaar de tijd genomen voor dit proces.

 

 

 

Deventer_blok_1
Deventer_blok_5

Aan de tekentafel voor een passend design

Samen met de klant hebben wij een interieurplan gemaakt met een moodboard en 3D schetsen. Er is een materialenplan, kleurenplan, meubelplan, accessoiresplan en een voorstel voor maatwerk meubilair opgesteld.
In het plan is ook rekening gehouden met bestaande meubelen die hergebruikt mochten worden. Zo zijn de bestaande teakhouten kasten geschilderd in prachtige Farrow & Ball tinten. De één in dezelfde kleur als de keuken kastjes en de ander in dezelfde kleur als de muur waardoor de kast opgaat in het interieur.

 

 

Helder plan met een prachtig eindresultaat

Samen met aannemer Haafkes zijn we aan de slag gegaan om dit resultaat te kunnen realiseren. De bouwbegeleiding hebben wij samen met de aannemer op ons genomen. De bestaande vloer is eruit gehaald, geëgaliseerd en deze werd vervangen voor een PVC vloer in combinatie met vloerverwarming. Deze werd in gevreesd. Ook de oude opdekdeuren werden vervangen voor deuren met glas voor een moderne uitstraling. Bij de uitvoering is rekening gehouden met ingebouwde verlichting en elektrische raambekleding. De interieurbouwer heeft het ontwerp voor de kasten en de wens voor een brede vensterbank samen met de klant tot in detail uitgewerkt. Dit project is door de fijne samenwerkingen geheel volgens schema verlopen en het resultaat mag er zijn!

 

 

Deventer_blok_3
Deventer_blok_4

Mooie samenwerking!

PVC vloer: Montinique visgraat
Plinten: MDF plinten 9cm hoog
Raambekleding: Luxaflex Duette shades kleur wit met Top Down Bottom Up functie en Powerview bediening
Gordijnen: Artex Lauren kleur 45 met enkele retourplooi en hoog band
Karpetten: Brinker carpets Zabol Light multi
Behang: Hooked on walls Meubelen: zijn in samenwerking met Meubelplaats – Deventer geleverd
Aannemer: Haafkes Deventer
Maatwerk meubilair: ontwerp Groen woning- en projectinrichting en technisch advies en uitvoering door Hoogeslag Totaal Interieur.
Stoffering: Groen woning- en projectinrichting