Zonwering Twello

Wil je graag kwalitatieve zonwering in Twello laten plaatsen? Bij Groen Woning- en Projectinrichting kom je sfeervolle oplossingen tegen om de zon buiten te houden of een heerlijke plek in de tuin te creëren. Wanneer de zomer aanbreekt, wil je volop genieten in je tuin of op je terras. Het felle zonlicht en de hitte wil je liever buiten je woning houden, zodat je binnen een aangename, verkoelende omgeving hebt. Er zijn verschillende opties hiervoor, zoals markiezen, screens en terraszonwering. Iedere variant heeft zijn unieke uitstraling en functionaliteiten. In onze showroom adviseren wij je graag welke uitvoering het beste bij jouw situatie past.

Om ongestoord te genieten van je zonwering speelt de kwaliteit een grote rol. Bij Groeninrichters vind je buitenzonwering van hoogwaardige materialen, van zonneschermen tot pergola's. Wij denken graag met je mee om de juiste zonwering voor je woning in Twello te vinden. Dankzij de verscheidenheid aan modellen en kleuren past het zonnescherm perfect bij de stijl van je huis. Ga je voor een subtiele uitstraling met klassieke kleuren? Of passen felle kleuren beter bij jouw smaak? Bij Groen Woning- en Projectinrichting raak je niet uitgekeken. Bezoek onze inspirerende woonwinkel in Deventer, onze specialisten helpen je graag verder. Vanaf Twello is het slechts 15 minuten rijden naar onze sfeervolle showroom.

Van zonneschermen tot markiezen

Bij zonwering denk je al snel aan de voordelen tijdens de zomer, maar ook in de winter is buitenzonwering een waardevolle toevoeging. Door bijvoorbeeld screens in de 's avonds te sluiten, functioneert je zonwering als een isolerende laag. Hierdoor blijft de warmte binnen, verminder je het energieverlies en uiteindelijk profiteer je van minder energieverbruik. Bovendien biedt zonwering extra privacy door de woonkamer of keuken af te schermen tegen nieuwsgierige blikken. Kortom, elk type zonwering heeft zijn eigen voordelen. Om je goed te ondersteunen, hebben we alle soorten buitenzonwering voor je op een rijtje gezet.

  • Screens: screens zijn dunne zonweringen die aan de buitenzijde van je ramen worden geïnstalleerd. Ze filteren storend zonlicht weg, terwijl het zicht naar buiten wordt behouden.
  • Markiezen: markiezen zijn klassieke zonneschermen met een gebogen vorm. Deze zonwering wordt aan de buitenkant van je ramen geplaatst en biedt een goede bescherming tegen zonlicht.
  • Knikarmschermen: knikarmschermen strekken horizontaal uit door verstelbare, opvouwbare knikarmen. Hierdoor creëer je snel en gemakkelijk een schaduwplek in je achtertuin.
  • Serre zonwering: onze serrezonwering is speciaal ontwikkeld voor serres, erkers, glazen daken en lichtkoepels. Hiermee creëer je een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek.

Weet je niet wat je moet kiezen of welke stijl het beste aansluit bij jouw woning in Twello? Wij bieden deskundig advies en ondersteunen je bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Ons interieurteam staat voor je klaar.