Meubelplaats.nl

Samenwerking met Meubelplaats.nl

Brengt u een bezoek aan onze winkel, dan willen we u op vlakken inspireren. In vloeren, raamdecoratie, meubelstoffering, wandbekleding en buitenzonwering, maar ook in meubels. Want ook dat is een essentieel onderdeel van ieder interieur. Daarom zijn we een samenwerking aangegaan met Meubelplaats.nl, een trendy woonwinkel, bieden wij ook nog eens een ruim assortiment meubels met een industriële look & feel.

Laat u inspireren door de collecties van de vooraanstaande meubelmerken Eleonora, Dutchbone, By-Boo en Sevn. We combineren een sfeervolle presentatie van hun meubels – waaronder kasten, fauteuils, eetkamerstoelen en bankstellen – met onze eigen producten, zodat u de beste indruk krijgt van alle mogelijkheden op het gebied van woninginrichting.

Eleonora
Industrieel, Scandinavisch, vintage. Daar staan de meubels van Eleonora om bekend. Het Nederlandse merk, dat al ruim 25 jaar bestaat, maakt eigen gepatenteerde designs met een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding.

Dutchbone
Haal de wereld in huis met de internationale, unieke meubels van het Nederlandse Dutchbone. Stuk voor stuk brengen de meubelstukken een eerbetoon aan verschillende culturen en vakmanschap.

By-Boo
Hokjes, daar doet By-Boo niet aan. Dit oer-Hollandse merk is onderscheidend, eigenwijs en verrassend. De meubels haken in op de laatste trends, maar By-Boo geeft er altijd net een eigen draai aan.

Sevn
Comfortabel, dat is het sleutelwoord van het Nederlandse Sevn. Het merk ontwikkelt lifestyle en moderne zitmeubelen in een uitdagende mix van leer en stoffen in trendy en traditionele kleuren. 

Ziet u een meubel in onze winkel dat u wilt bestellen? Dan helpen we u graag verder. De bestelling, betaling en bezorging loopt vervolgens via Meubelplaats.nl.

Interieuradvies
We weten dat het uitkiezen van een nieuw interieur overweldigend kan zijn. We staan daarom altijd voor u klaar. U kunt bij ons terecht voor gratis, vrijblijvend interieuradvies. Of we kunnen een stap verder zetten met een moodboard en 3D-impressie.