bedden & matrassen
Auping_560x700px

Bedden en Matrassen

Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.

Duurzame dromen van Auping

Een duurzame wereld, daar dromen ze van bij Auping. Een wereld waarin niks wordt verspild, maar alles wordt hergebruikt voor de volgende generatie. Dat is circulair. toewerkend naar een wereld zonder afval.

In 2018 introduceert Auping de eerste circulaire matras ter wereld. Een matras met goede, gezonde materialen, die na gebruik voor altijd opnieuw kunnen worden gebruikt voor een nieuw matras. In 2020 komt het eerste circulaire matras ter wereld voor consumenten op de markt: de Auping Evolve. In 2022 komen de matrassen Elysium en Elite bij het duurzame matrassenassortiment van Auping. Auping ontwikkeld daarnaast het eerste volledig recyclebare bed ter wereld: de Auping Essential. Een echt designbed dat met haar verfijnde en minimalistische vormen in elke slaapkamer past.

 

Auping_blok_1
Auping_blok_2

Auping bedden / boxsprings: Dutch Design uit Deventer.

Auping besteedt veel aandacht aan het ontwerp van de bedden en boxsprings. De design bedden van Auping zijn dan ook bekroond met meerdere Design Awards. In 2012 ontving het Auping Essential bed, ontworpen door designbureau Köhler&Wilms, bijvoorbeeld een Red Dot Design Award voor het opvallende ontwerp. In datzelfde jaar werd dit bed ook bekroond met een IF Award in de categorie public design/interior design. Het assortiment van Auping bevat zowel eigentijdse als tijdloze ontwerpen. Combineer de Auping bedden en boxsprings met Auping bedtextiel om eindeloos te variëren.

 

Jouw matras, bed of boxspring op maat gemaakt in de Auping fabriek in Deventer

De vakmensen van Koninklijke Auping staan garant voor jouw nachtrust. Dankzij hun kennis en ervaring ben je verzekerd van bedden, boxsprings en matrassen met een kwaliteit en comfort op hoog niveau, met goede ventilatie, ondersteuning, drukverlaging en verstelbaarheid. Elke spiraalbodem, bed en matras wordt door onze specialisten met kennis en oog voor detail vormgegeven en geproduceerd in de duurzame Auping fabriek in Deventer. De productie van een bed of boxspring start pas zodra de order binnen is, je krijgt dus altijd een bed dat gemaakt is voor jou, niet eentje die al lang op voorraad staat.

 

Auping_blok_3