Auping

  • Auping bedden nodig in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Auping bedden nodig in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.

 

Een nieuw bed kopen? Bekijk de bedden van Auping in Deventer

Een nieuw bed kopen? Bekijk de bedden van Auping in onze showroom. Een volwassene heeft gemiddeld 7 tot 8 uur slaap per nacht nodig. En die uren wil je natuurlijk op een bed doorbrengen waar je lichaam en geest echt tot rust komen, zodat je wakker wordt met een uitgerust gevoel. Alle Auping bedden worden met de hand gemaakt in de duurzame fabriek van Auping in Deventer. We maken al onze bedden op bestelling, dus je kunt je nieuwe bed helemaal naar wens samenstellen. Kies één van de Auping bedden, bepaal zelf de kleur van het bedframe, ga voor een bed met hoofdbord of bed zonder hoofdbord en maak je nieuwe slaapplek helemaal af met een heerlijk matras, dekbed en bijpassend dekbedovertrek. Bij Auping heb je de keuze uit verschillende luxe bedden die zijn uitgerust met een spiraalbodem. Door het ‘ademende’ karakter van deze bedbodem, ventileert ‘ie extra goed en gaat je matras langer mee. Wil je van je bed een elektrisch verstelbaar bed maken? Dat kan met een elektrisch verstelbare bedbodem van Auping. Afhankelijk van het aantal motoren in de bedbodem, kun je je bed op één, twee of drie zones verstellen. Zo kun je comfortabel lezen in bed of bepaalde lichaamsdelen extra ondersteuning geven, wat bijvoorbeeld fijn is als je lichamelijke klachten hebt. Je nieuwe bed eerst in het echt bekijken én uitproberen voordat je ‘m bestelt? Kom langs in één van onze winkels en laat je adviseren door onze slaapexperts.

Omdat een goed bed een onmisbaar onderdeel van jouw nachtrust is, schakel je een ervaren beddenpecialist in. Groen Woning- en Projectinrichting is de expert op het gebied van Auping bedden. Afhankelijk van jouw wensen en voorkeuren, adviseren wij welke bed het beste bij jouw past. In onze inspirerende woonwinkel in Deventer krijg je het beste advies. De beddenpecialisten van Groen Woning- en Projectinrichting helpt je graag verder.