Serre zonwering
groen serre zonwering 2

Serre zonwering

Creëer een warmte- en lichtreducerend schild in de serre

eenvoud, elegantie en oneindig comfort

Onze serrezonwering is speciaal ontwikkeld voor serres, erkers, glazen daken en lichtkoepels. Hiermee creëer je een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek, zodat jouw interieur wordt beschermd tegen verkleuring als gevolg van zonlicht. Bovendien blijft jouw huis koeler.

Als exclusieve Markilux ® bieden we de volledige Markilux ® collectie aan, met een variëteit aan (acryl)doeken en kleurenprofielen. Door de grote diversiteit aan soorten en maten is er voor iedere serre een passende oplossing. Zelfs vrijstaand plaatsen is een optie.

Serre_blok_2
Serre_blok_1

Zonwering glazen dak en lichtkoepel

Ook glazen daken en lichtkoepels zijn te voorzien van zonwering met de Markilux ® Outdoor acryl en screen collectie. Voor de afwerking heb je de keuze uit elke RAL-kleur. Alle zonwering uit de collectie buitenzonwering wordt standaard voorzien van elektrische bediening.

Inmeten en monteren

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van serre zonwering of zonwering voor jouw glazen dak of lichtkoepel? In onze showroom kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel in Deventer! De exacte prijs voor jouw zonwering is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag bij je langs om ze in te meten. Op basis hiervan kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

GROE_serre_zonwering_3