Screens
Screens_560x700px

Screens in Deventer

Een elegante en praktische oplossing voor hinderlijk zonlicht.

Screens zijn een duurzame vorm van zonwering

Op zoek naar kwalitatieve screens in Deventer? Bij Groen Woning- en Projectinrichting kom je sfeervolle oplossingen tegen om de zon te weren. Screens zijn een uiterst duurzame vorm van zonwering, die naast zonlicht ook warmte weren. Tegelijkertijd blijft jouw uitzicht naar buiten behouden bij daglicht, terwijl inkijk naar binnen wordt tegengegaan. Daarnaast voorkomen screens hinderlijke schitteringen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor ruimtes waarin gebruik wordt gemaakt van beeldschermen.

Bij Groen Woning- en Projectinrichting vind je een compleet aanbod aan screens. Kom de mogelijkheden bekijken in onze woonwinkel in Deventer en laat je inspireren.

Screens_blok_1
Screens_blok_2

Waarom screens?

Screens zijn geschikt voor vrijwel elk raam en nemen weinig ruimte in. Ze zijn niet opvallend aanwezig waardoor ze een rustig aanzicht hebben. De keuze voor een screen is snel gemaakt als u uitstraling en functionaliteit wilt combineren.

Voordelen van screens:
• Weren de zon en isoleert
• Screens laten wel licht, maar geen zicht door
• Een screen is gemakkelijk te monteren en neemt relatief weinig ruimte in
• Voor elk budget is er een screen beschikbaar
• Voor vrijwel alle ramen is er een passend screen

Stormvaste screens

Zorgeloos een screen naar beneden laten, ook bij storm of wind? Onze zipscreens zijn bestand tegen ieder weertype. Door het ritssysteem zijn deze screens windvast tot maar liefst windkracht 8. Ideaal voor ramen op het zuiden of ramen op hogere etages. Met een zipscreen lever je zeker niet in op het uiterlijk. De screens hangen strakker en zien er daardoor eleganter uit. Bijkomend voordeel: de zipscreen kan ook dienstdoen als insectenhor.

Verduisterende screens

Screens zijn beschikbaar in verschillende materialen. Lichtdoorlatend, maar ook verduisterend. Ideaal voor gebruik in bijvoorbeeld de slaapkamer.

Screens_blok_3
Screens_blok_4

SOLAR - 100% BETROUWBAAR

Screens op zonne-energie hebben dezelfde voordelen als onze standaard screens. Daarbovenop komen de volgende 3 unieke voordelen bij het gebruik van screens op zonne-energie:
• Duurzaamheid. Een solar screen heeft geen stroom nodig. Hierdoor is deze screens volledig energieneutraal en daardoor duurzaam.
• Draadloos. Een solar screens is op zonne-energie en hoeft niet op het stroom aangesloten te worden, is volledig draadloos. Zo kan je ook op moeilijk bereikbare plekken screens plaatsen, zoals voor screens bij de veranda.
• Geen kabelgaten in de muur. Er hoeft niet in de muur of het kozijn geboord te worden om het stroom aan te sluiten. Hierdoor is de montage korter en heb je geen problemen met de garantie op bijvoorbeeld kunststof kozijnen.

Inmeten en montage

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning in Deventer? In onze showroom kun je alle producten optimaal ervaren en beleven. De exacte prijs is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag langs om je screens in te meten. Op basis hiervan ontvang je een nauwkeurige offerte. Gratis en geheel vrijblijvend. Kom langs in onze woonwinkel in Deventer en ontdek de voordelen van screens. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak.

Wil je graag nieuwe screens in Zutphen laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! We zijn een full-service interieurspecialist. Zelfs het monteren van screens in Apeldoorn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen. Ga je akkoord? Ons vaste montageteam zorgt voor een uitstekende oplevering. 

Terraszonwering_blok_1