Rolluiken
rolluik_staand

Geniet van de koelte in huis en net dat stukje extra veiligheid.

 

 

 

Multifunctionele rolluiken in Deventer

Op zoek naar sfeervolle en geluiddempende rolluiken in Deventer? Rolluiken staan bekend om meer veiligheid, betere geluidsisolatie, meer privacy en een optimale koude- en warmtewering. Met rolluiken regel je het allemaal. Rolluiken zorgen voor een totale afsluiting van het huis en houden daarmee inbrekers buiten de deur. Tegelijkertijd dragen ze bij aan geluiddemping en werken ze energiebesparend. Bovendien bieden ze optimaal gebruiks- en bedieningsgemak, omdat al onze rolluiken standaard elektrisch geleverd worden.

Rolluiken Deventer
Rolluiken in Deventer

Rolluiken collectie

Groen Woning- en Projectinrichting levert een complete rolluikcollectie met drie verschillende modellen, variërend in lamellenbreedte en omkasting. Een uiterst solide en nauwelijks vervormbare constructie. Alle modellen, zowel de lamellen als de omkasting, zijn standaard leverbaar in veel verschillende RAL-kleuren en optioneel zelfs mogelijk in iedere RAL-kleur naar keuze.

Elektrische rolluiken In Deventer

Alle rolluiken worden standaard geleverd met elektrische bediening. Met een eenvoudige druk op de knop doe je het luik open, dicht of halverwege. Het elektrische systeem is ook nog eens slim: het heeft obstakeldetectie en een anti-optilfunctie.

Elektrische rolluiken
Rolluiken laten installeren

Rolluiken plaatsen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van rolluiken voor jouw woning in Deventer? In onze winkel in Deventer kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel! De exacte prijs voor jouw rolluiken is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag langs om ze in te meten. Op basis hiervan kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.