Pergola's
Pergola_560x700px

Pergola zonwering

Een stijlvolle zonwering die beschermt tegen zon, weer en wind.

 

 

Stijlvolle pergola zonwering

Een Markilux pergola is een stijlvolle zonwering die beschermt tegen zon, weer en wind. Het voordeel van een pergola-opstelling is dat het een zonnescherm is, maar dan op slanke staanders, waardoor u profiteert van meer stabiliteit en een elegante uitstraling. Markilux zonneschermen onderscheiden zich door het unieke design en de mogelijkheid om het product volledig op maat te laten maken. Daarnaast zijn Markilux pergola’s van hoogstaande kwaliteit en zullen ze lang meegaan.

Pergola_blok_1
Pergola_blok_2

Markilux is kwaliteit

Markilux is een A-merk, een familiebedrijf en maakt al ruim 50 jaar zonweringssystemen, schermen en andere producten die het comfort op het terras en in de tuin verhogen. Markilux maakt al hun producten in eigen huis, van ontwerp tot fabricage. Daarnaast onderscheidt Markilux zich doordat ze alle zonneschermen op maat kunnen maken naar de wens van elke individuele klant. Markilux: zeker, tijdloos en mooi.

Kies een Markilux pergola

Markilux pergola’s zitten in het A-merk zonweringsegment en zijn voorzien van de modernste technologieën. Het is mogelijk de pergola helemaal naar wens op maat te laten maken en de opties zijn eindeloos. U kunt uw Markilux pergola zo uniek maken als u maar wilt. Met een Markilux zonnescherm geniet u urenlang van uw terras, zelfs als de zon al onder is. Bovendien is de kwaliteit van een Markilux pergola erg goed en zult u jarenlang genieten van ‘de mooiste schaduw ter wereld’.

Pergola_blok_3