Markiezen
markiezen_staand

Markiezen in Deventer

Ga voor een landelijke en chique uitstraling met markiezen.

Klassieke markiezen

Ben jij op zoek naar klassieke markiezen in Deventer? Met onze markies zonwering bescherm je jouw interieur in huis tegen verkleuring als gevolg van zonlicht. Bovendien houden ze het huis koel. Door het klassieke design van dit type vensterzonwering zijn markiezen een ideale keuze voor huizen met een authentieke uitstraling. Bekijk alle markiezen in onze sfeervolle woonwinkel in Deventer.

Markiezen Deventer
GROE_markiezen_2

Allerlei kleuren

De doeken van onze zonwering zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren: van strak en helder wit tot levendig roze. Dankzij deze variëteit aan kleuren is er altijd een markies verkrijgbaar die perfect aansluit op de gevel van jouw woning. De bekleding voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van lichtechtheid en slijtvastheid en is daarmee ook een heel duurzame keuze.

Markiezen van hout

Versterk de klassieke vormgeving van een markies door de keuze voor een houten frame. De houten frames zijn gemaakt van eersteklas roestvrije Meranti latten, die perfect combineren met authentieke woningen.

Markiezen met een aluminium frame

Gaat jouw voorkeur uit naar een onderhoudsvriendelijk frame met een moderne uitstraling? We hebben ook een aluminium frame in ons assortiment. Aluminium is een zeer duurzame optie. Zowel onze markiezen met houten frames als aluminium frames hebben een extra diepe kast, die een optimale bescherming van het doek garandeert. Naast markiezen vind je bij ons alle overige vensterzonwering van Schlappi;. Zoals de klassieke zonneschermen Carré 95 en Clip Venster, met een vierkante kap, en de Madolette, die zeer geschikt is voor smalle, hoge ramen. Alle typen vensterzonwering lenen zich perfect voor toepassingen op ramen aan de straatzijde, voortuinen, balkons of situaties waar een grotere doorloophoogte wenselijk is. In ons assortiment vind je de perfecte markiezen voor jouw woning in Deventer.

Markiezen_blok_3
Markiezen monteren

Monteren en inmeten

Benieuwd naar de mogelijkheden van markiezen? In onze showroom kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel in Deventer! De exacte prijs voor jouw markiezen is uiteraard afhankelijk van het model en de afmetingen die je nodig hebt. Om hier duidelijkheid over te geven, komen we graag langs om ze in te meten. Op basis hiervan kunnen we een nauwkeurige offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.

Wil je graag nieuwe markiezen in Zutphen laten plaatsen? Ook dat is mogelijk! We zijn een full-service interieurspecialist. Zelfs het monteren van markiezen in Apeldoorn behoort tot de mogelijkheden. Wij bieden jou de mogelijkheid om vrijblijvend een montagespecialist langs te laten komen. Ga je akkoord? Ons vaste montageteam zorgt voor een uitstekende oplevering.