Zonwering Deventer

  • Markiezen kopen in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Pergola kopen in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Rolluiken kopen in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Screens kopen in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw woning.
  • Serre zonwering kopen in Deventer? Doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting! Bekijk de mogelijkheden voor jouw interieur.
  • Zonnescherm kopen in Deventer? Van knikarmschermen tot uitvalschermen, doe inspiratie op in de woonwinkel van Groen Woninginrichting!

 

Sfeervolle zonwering in Deventer

Op zoek naar kwalitatieve en prachtige zonwering in Deventer? Je vindt bij Groen Woning- en Projectinrichting sfeervolle oplossingen om de zon buiten te houden of een heerlijke plek in de tuin te creëren. Wanneer de zomer aanbreekt, wil je volop genieten in je tuin of op je terras. Te fel zonlicht en hitte hou je het liefst uit je woning, zodat binnenshuis een verkoelende plek is. Je hebt de keuze uit markiezen, pergola's, screens, serre zonwering en terraszonweringIedere type buitenzonwering heeft zijn eigen uitstraling en mogelijkheden. In onze showroom vertellen we je graag welke uitvoering het meest geschikt is voor jouw situatie. 

Zonwering moet van het juiste materiaal gemaakt zijn en passen bij de stijl van jouw huis. Wij denken graag met je mee om de juiste buitenzonwering voor je woning in Deventer of omstreken te kiezen. Bij ons vind je een ruime keuze aan materialen, modellen en kleuren. Welke uitvoering je ook kiest, ze zorgen allemaal voor een effectieve warmtewering. Dankzij kwalitatieve zonwering blijft jouw huis heerlijk koel bij hogere temperaturen. Bezoek onze inspirerende woonwinkel in Deventer, onze interieurspecialisten helpen je graag verder.

Specialist in Markilux zonwering

Als exclusieve partner bieden we de volledige Markilux collectie aan, van knikarmschermen tot serrezonwering. De zonwering van Markilux onderscheidt zich door het unieke design en de mogelijkheden om het product volledig op maat te laten maken. Markilux maakt al hun producten in eigen huis, van ontwerp tot fabricage. Door de grote diversiteit aan soorten en maten is er voor iedere woning een passende oplossing. Bescherm jouw interieur, meubelstoffering en jezelf tegen warmte en uv-licht met zonwering van Markilux. In onze showroom kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel in Deventer!

Soorten buitenzonwering

Bij zonwering denk je snel aan de voordelen tijdens de zomer, maar ook in de winter is buitenzonwering een aanwinst. Door bijvoorbeeld screens in de avonduren te sluiten, werkt je zonwering als een soort isolerende laag. Hierdoor blijft de warmte in je woning, verminder je het energieverlies en zorgt het ook voor minder energieverbruik. Een bijkomend voordeel is dat zonwering voor meer privacy zorgt. Met buitenzonwering kun je de woonkamer of keuken afschermen voor nieuwsgierige blikken. Kortom, iedere type zonwering heeft zijn eigen voordelen. Om je goed om weg te helpen, hebben we alle soorten buitenzonwering voor je opgesomd.

  • Screens: screens zijn dunne zonweringen die aan de buitenzijde van je ramen worden geïnstalleerd. Ze filteren storend zonlicht weg, terwijl het zicht naar buiten wordt behouden.
  • Markiezen: markiezen zijn klassieke zonneschermen met een gebogen vorm. Deze zonwering wordt aan de buitenkant van je ramen geplaatst en biedt een goede bescherming tegen zonlicht.
  • Knikarmschermen: knikarmschermen strekken horizontaal uit door verstelbare, opvouwbare knikarmen. Hierdoor creëer je snel en gemakkelijk een schaduwplek in je achtertuin.
  • Serre zonwering: onze serrezonwering is speciaal ontwikkeld voor serres, erkers, glazen daken en lichtkoepels. Hiermee creëer je een warmte- en lichtreducerend schild boven of rondom het vertrek.

Zonwering naar jouw smaak

Onze collectie is uitstekend afgestemd op jouw behoeften: je houdt de felle zon tegen, terwijl de schaduw voor verkoeling zorgt. Bovendien is zonwering niet alleen ideaal voor het tegenhouden van zonlicht, maar het zorgt ook voor extra beveiliging van ramen en privacy. Daarnaast is de kleur van jouw buitenzonwering van groot belang. Ga je voor een subtiele uitstraling met klassieke kleuren? Of passen felle kleuren beter bij jouw smaak? Bij Groen Woning- en Projectinrichting raak je niet uitgekeken. Weet je niet wat je moet kiezen of welke stijl het beste aansluit bij jouw woning in Deventer? Wij bieden deskundig interieuradvies en ondersteunen je bij het selecteren van de juiste modellen, kleuren en materialen. Je bent van harte welkom om inspiratie op te doen. Wij zijn niet alleen actief in Deventer, maar je kunt ons ook inschakelen voor zonwering in Twello, Apeldoorn, of Zutphen. Ons interieurteam staat voor je klaar.