Zo creëert u een herfstinterieur

De zomer is voorbij en het koude weer komt eraan. Daar kunt u uw interieur mooi op afstemmen. Bijvoorbeeld met warmere kleuren, zachte materialen of een zelfgemaakt herfststukje. Met een paar tips en tricks is uw interieur weer herfstproof en klaar voor de koude binnenmaanden! We delen ze hier.

Kleur Spiced Honey

Spiced Honey is dé kleur van het jaar 2019. Flexa kleurenexpert heeft de opkomende trends vertaald naar deze optimistische kleur. Spiced Honey is warm, stijlvol, elegant: perfect om toe te passen in uw herfstinterieur. De honingwarme kleur heeft de ondertoon van amber en is goed te combineren met diverse andere kleuren.

Natuurlijke materialen en elementen

Deze herfst kunt u zich helemaal laten gaan met materialen als messing, brons, marmer en staal. Deze materialen zijn dit jaar trending en geven een natuurlijke, sterke sfeer. Marmer is al wat langer een woontrend en zorgt juist voor een chique uitstraling. Deze materialen zijn goed te combineren met donker teak hout en kamerplanten.

Vintage

De herfst zit vol karakter, vintage meubelen bezitten dat ook. Ze stralen een eigenzinnige persoonlijkheid uit en passen daarmee in de trends van 2019. Dit jaar zal namelijk in het teken staan van een antitrend op de massaproductie. Eigenheid komt terug!

Sfeer op de vloer

De vloer is de basis van het interieur. De meubels erop worden vaak op de vloer afgestemd. Om in de herfstsfeer te komen, is het een goed idee om te gaan voor een nieuw, herfstwaardig vloerkleed (lees: zacht, dik, warme kleur). Ze geven niet alleen een knus karakter aan uw woonkamer, maar voelen ook nog eens heerlijk warm aan.

Do it yourself

Last but not least: maak uw interieur helemaal af met een zelfgemaakte decoratie. Met een paar creatieve herfststukjes kunt u uw woning in een paar tellen opvrolijken, zodat u optimaal kunt genieten van dit seizoen. Op Florum staan verschillende leuke ideeën die u makkelijk zelf kunt maken.

Wilt u graag persoonlijk advies over uw herfstinterieur? Kom dan langs in onze showroom.

Afbeeldingen: Flexa.com, Artelux

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>