Hooked on Walls behang botanische print

Dít zijn de woontrends voor het najaar van 2019

De échte warme dagen zijn voorbij, ’s avonds wordt het weer eerder donker en de tuinmeubels kunnen de schuur weer in. De herfst is officieel begonnen en dat betekent dat we weer meer tijd binnen doorbrengen. Om het huis weer helemaal klaar te maken voor druilerige dagen en lange avonden delen we hier de mooiste woontrends voor het najaar van 2019.

Gekleurd behang en botanische dessins

De behangtrend zet voort in het najaar van 2019. Of het nou gaat om een druk botanisch dessin of een opvallende kleur, met een nieuw behang op de muur is jouw huis helemaal klaar voor de herfst. Maak het af door de kleuren uit het behang terug te laten komen in accessoires, zoals de kussens op de bank en kaarsen. Denk bij het aanpakken van de muren vooral verder dan de woonkamer. Misschien is de hal, het toilet of de slaapkamer ook wel op te fleuren met een leuk nieuw dessin?

Qua kleuren zijn dit najaar vooral warme tinten, geïnspireerd op de natuur, helemaal hot. Kies je voor honing/goud, roestbruin, warm roze, terra of mosterdgeel, dan haal je zeker de herfst naar binnen.

Bij Groen zijn we helemaal weg van de verrassende en opvallende dessins van Hooked on Walls. Door de unieke materialen en patronen van deze dessins geef je je huis meer karakter. Bekijk het uitgebreide aanbod behang in onze winkel in Deventer.

Creëer een luxe uitstraling met velours of ribstof

Velours is het hele jaar al een enorme hit en past helemaal bij de sfeer van het najaar. Een velours bank, die matcht met het kleurrijke behang of een vintage stoel met fluweelstof, geeft de woonkamer een luxe uitstraling. Pak je het liever wat subtieler aan, dan voorzie je bijvoorbeeld de kussens van een mooie nieuwe hoes of maak je gebruik van een gave lampenkap in dezelfde stof. Ook gordijnen in fluweelstof zorgen voor een exclusieve sfeer. Belangrijk is dan wel om te kiezen voor een rustige kleur, zodat het niet afleidt van de rest van het interieur. Naast velours is ribstof weer helemaal terug van weggeweest. Banken, stoelen of accessoires, de geribbelde stof maakt een ware comeback dit seizoen!

Een prachtige bank, stoel of ander meubelstuk nieuw leven in blazen, is waar we bij Groen goed in zijn. Door middel van meubelstoffering in de gewenste stof lijkt jouw meubel weer zo goed als nieuw! Ook voor gordijnen op maat ben je bij Groen aan het juiste adres. Van sfeervolle inbetweens tot volledig verduisterende gordijnen.

Een rond vloerkleed is helemaal herfst

Bij het najaar hoort warmte en gezelligheid. En dat creëer je gemakkelijk met een heerlijk vloerkleed. De sfeer in huis wordt direct verhoogd door middel van een verwarmend karpet. Dé trend van deze herfst is rond, dus doorbreek eens de vele hoekige vormen in de woon- of slaapkamer door te kiezen voor een rond karpet.

Groen biedt een uitgebreid assortiment karpet in allerlei verschillende maten, vormen en materialen. Ga voor een warm en isolerend hoogpolig karpet of kies voor de onderhoudsvriendelijke laagpolige variant. Bezoek onze winkel in Deventer voor meer inspiratie.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>