Actie Groen Interieuradvies

Win gratis uitgebreid interieuradvies t.w.v. €125,-!

Win een gratis uitgebreid interieuradvies t.w.v. € 125,- van Groen interieurontwerper Leanne!

Toe aan een compleet nieuw interieur of op zoek naar iets nieuws voor dat raam op het zuiden? Door de komst van het internet en het steeds groter wordende aanbod van woonproducten, kunnen wij ons goed voorstellen dat u door de bomen het bos niet meer ziet. In plaats van uren te steken in de zoektocht naar het perfecte gordijn of de ideale vloer, helpt onze stylist u graag verder!

Wij heten u van harte welkom in onze winkel, waar wij een uur met u om tafel zitten om een passend interieuradvies te geven. Plattegronden of inspiratiebeelden zijn handige tools om het advies nog beter aan uw wensen te laten sluiten. Dit geldt ook voor foto’s en stalen van producten of meubelen.

Wij bieden een vrijblijvend gesprek over uw woonwensen. Aan de hand daarvan zoeken we samen naar een sfeerbeeld waar passende kleuren en materialen in terugkomen. Hiermee gaan wij aan de slag. Wij maken een moodboard, een sfeerimpressie en 3D-tekeningen waarna wij op een later tijdstip het volledige advies aan u presenteren!

 

Wilt u kans maken op dit gratis uitgebreid interieuradvies? Bezoek dan onze Facebookpagina voor meer informatie over deze actie!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>