Steenfineer
groen steenfineer 2

Steenfineer

Een unieke sfeer voor jouw interieur

ontdek de mogelijkheden van steenfineer

Met steenfineer geef je jouw interieur een heel unieke en bijzondere sfeer. Dit materiaal bestaat uit flinterdun natuursteen. Omdat geen plaat hetzelfde is, krijgt jouw interieur een zeer karakteristieke uitstraling. Door zijn lichte gewicht en flexibiliteit kan steenfineer op vele manieren worden toegepast. Wij hebben de kennis en kunde om steenfineer te verwerken als muurbekleding, vloerbekleding, gevelbekleding en deurbekleding. Ook is het mogelijk steenfineer toe te passen op jouw traptreden, vensterbank of schouw. Voor bestaande én nieuwe toepassingen hebben wij de oplossing.

groen steenfineer 1
GROE_steenfineer_2

Afkomst steenfineer

Ons steenfineer is afkomstig van het merk Cerati. Het totale aanbod bestaat uit meerdere collecties, ieder met hun eigen karakteristieke uitstraling. In onze winkel krijg je een goede indruk van de verschillende stijlen. Onze specialisten staan voor jou klaar met persoonlijk advies.

steenfineer prijs

De prijs van steenfineer begint bij €77,- per plaat (60 cm bij 120 cm), exclusief montage. De uiteindelijke prijs is sterk afhankelijk van de toepassing. Wij helpen jou aan een geheel vrijblijvende offerte, waarbij we graag even langs komen om te kunnen beoordelen hoeveel steenfineer noodzakelijk is en hoe arbeidsintensief de montage is.

GROE_steenfineer_3