Vinyl vloer van Tarkett

Vinyl vloer

Praktisch en betaalbaar

Een vinyl vloer is een kunststof vloer die bestaat uit meerdere lagen. Niet de dikte van de onderlaag van de vloer, maar de dikte van de toplaag en de samenstelling van de onderlagen bepalen de kwaliteit.

Vinyl bevat veel pluspunten en is in zekere zin te vergelijken met PVC. Zo is er een ruime keuze wat betreft design. Ook praktisch gezien biedt deze vloer ook veel voordelen. Zo is vinyl geluiddempend, isolerend, antistatisch en vochtbestendig. Daarnaast is de vloer erg makkelijk in onderhoud. Doordat de vloer olie- en vetafstotend werkt, laat hij zich gemakkelijk dweilen en stofzuigen. Ook is het relatief betaalbaar. Zo kan bijvoorbeeld een echte houten vloer al snel het dubbele kosten.

 

Vinyl tegels en vinyl stroken

Met een vinyl vloer zijn er ontelbare mogelijkheden. Zo is de vloer verkrijgbaar als vinyl tegel, vinyl strook of als tapijtvinyl. Tevens is vinyl veelzijdig als het gaat om design. Het creëeren van een betonlook of authenthieke houtlook kan gemakkelijk gelegd worden. Ook een eigen ontworpen monochroom dessin is mogelijk te realiseren met vinyl. In onze showroom zijn er diverse stalen te bekijken van een vinylen vloer.

 

Aandachtspunten

Het is belangrijk dat u op een aantal punten let tijdens het kiezen van een vinyl vloer. Zo lijkt een goedkope vloer aantrekkelijk, maar deze is vaak van lagere kwaliteit. Houd er ook rekening mee dat vinyl minder duurzaam is dan veel andere vloeren zoals marmoleum.

 

Vinyl vloer merken

Forbo Novilon, Interfloor en Tarkett

 

Wij geven u graag advies bij het zoeken van een goede vloer om zo tot de juiste keuze te komen. Onze vakkundige monteurs leveren en installeren de vloer, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>