Marmoleum van Forbo

Marmoleum vloer

Een marmoleum vloer, ook wel bekend als een linoleum vloer, is een oer-Hollands product. In Assendelft fabriceert Forbo al vele jaren linoleum bestaande uit natuurlijk materialen. Een linoleum vloer wordt regelmatig gebruikt in openbare ruimtes waar veel doorloop is.

 

Marmoleum vloer: milieuvriendelijk en slijtvast

Kiest u voor een marmoleum vloer, dan kiest u niet alleen voor een milieuvriendelijke vloer, die volledig biologisch afbreekbaar is, maar ook voor een vloer die geschikt is voor vloerverwarming, zeer slijtvast is en zeker 20 tot 25 jaar meegaat.

 

De voordelen van Forbo marmoleum

De samenstelling van houtmeel en kalksteen van de marmoleum vloer van Forbo heeft als eigenschap dat het weinig vuil aantrekt. Deze vloer is dan ook antistatisch. Dit betekent dat de vloer relatief makkelijk stofvrij te houden is en daardoor uiterst geschikt is voor mensen met allergieën.

 

Aandachtspunten

Doordat marmoleum verstrekt wordt in stroken van twee meter breed zal er om de twee meter een lichte naad te zien zijn. Marmoleum is een vloer die erg lang meegaat en zeer duurzaam is. Zie het dan ook als een investering in de toekomst.

 

Kleuren

Met marmoleum kunt u uw creatieve geest de vrije loop laten.  Zo zijn er linoleum stroken en linoleum tegels. Elke uitvoering is verkrijgbaar in verschillende designs. Daardoor is het mogelijk om met marmoleum een bepaalde look na te bootsen, zoals de betonvloer of een linoleum houtlook, een veel geziene woontrend. Zo creëert u altijd een unieke vloer naar uw smaak.

 

Merken

Forbo Marmoleum

Wij geven u graag advies bij het zoeken van een goede vloer om zo tot de juiste keuze te komen. Onze vakkundige monteurs leveren en installeren de vloer, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>