Karpet

Karpet

Karpet is sfeerbepalend en isolerend

De begrippen ‘karpet’ en ‘tapijt’ worden vaak met elkaar verward. Hoewel ze veel overeenkomsten hebben, is er daadwerkelijk een verschil tussen de twee. Een karpet is een losliggend vloerkleed, bedoeld om een deel van de vloer te bedekken. Tapijt bedekt de gehele vloer van een kamer, met als doel de gehele kamer te verwarmen. Een karpet zorgt voor warmte en sfeer. Net als een vloerkleed zorgt het voor isolatie en geluidsdemping.

 

Aandachtspunten

Bij hoogpolig karpet is vuil en vocht moeilijker te verwijderen, waardoor dit iets meer onderhoud vraagt en minder geschikt is voor mensen met een allergie.

 

Moderne vloerkleden

Wij hebben karpetten van natuurlijke materialen, zoals wol en sisal, maar ook klassieke modellen en hippe designkleden. Ook is dit product verkrijgbaar in verschillende structuren. Hierbij valt te denken aan hoog-, midden- en laagpolig. Zo is er voor iedere woonstijl een vloerkleed verkrijgbaar.

 

Karpet op maat

Een rond vloerkleed met wollen materiaal? Geen enkel probleem. Of het nou groot, klein, rond of hoogpolig is, Groen kan ieder tapijt transformeren tot uw gewenste vloerkleed.

 

Merken

Brinkercarpets, Ege, Brink & Campman en Desso.

Wij geven u graag advies bij het zoeken van het juiste vloerkleed bij uw wooninrichting. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>