Wij zijn aan het verbouwen!

De komende weken zijn wij druk bezig met de nieuwe inrichting van onze winkel. Ook breiden wij ons assortiment verder uit met verschillende collecties.

Luxaflex Gallery dealer

Vanaf maart breiden wij onze Luxaflex Gallery uit tot een splinternieuwe toekomstgerichte shop. Hier kunt u de producten optimaal ervaren en beleven op het gebied van werkingsmechanisme, materialen en de functionering van zonwering bij dag- en avondlicht. Zo maakt u de beste keuze voor uw raamdecoratie en zonwering.

Hooked on Walls

Op de plek waar eerder de Luxaflex producten gepresenteerd stonden breiden wij het behangassortiment uit met het merk Hooked on Walls. Een behangmerk dat verrassend en innovatief is met afwerking van hoog niveau. Daarnaast bieden zij een breed assortiment aan van wel 12 collecties.

JASNO

Ook zijn wij dé JASNO Select Store in de regio geworden. Dat wil zeggen dat wij voldoen aan de hoogste eisen qua advisering en beschikken over de meest uitgebreide collectie die altijd up-to-date is. U kunt bij ons onder andere terecht voor verticale lamellen, houten jaloezieën, vouwgordijnen en verschillende soorten shutters.

Vanaf maart 2018 is de winkel volledig gemoderniseerd en hopen wij u nog beter van dienst te zijn. Tijdens de verbouwing blijven wij gewoon geopend en zorgen wij ervoor dat u hier zo min mogelijk hinder van ondervindt.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>