Velvet bankstel roze.

Trending: Velvet Furniture

De interieurtrend ‘Velvet furniture’ is u vast niet ontgaan. Pinterest, Instagram, interieurblogs- en bladen staan er vol mee. Van oudroze tot smaragdgroen, het kan niet gek genoeg. Gaat uw hart ook sneller kloppen van deze stof? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Groen Woning- en Projectinrichting biedt namelijk de mogelijkheid om meubels te stofferen met prachtig fluweel. We vertellen er alles over in dit artikel.

Werkwijze

Wij laten uw velvetmeubeldroom graag uitkomen, dus komt er vrijblijvend een medewerker van ons voor advies en het inmeten. Hoeveel stof is er nodig? Welke kleur wilt u graag gebruiken? Hoeveel uren arbeid zijn er waarschijnlijk nodig en is de vulling nog intact genoeg? Op maandagochtend en woensdagmiddag wordt de prijsopgave gedaan. Hierna ontvangt u via de mail of per post de officiële prijs.

Komt u liever zelf langs in de winkel? Dat kan ook! De meubelstoffeerders zijn aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Wij adviseren u wel van te voren even te bellen.

Daarnaast is het ook een optie om een foto van het meubelstuk te mailen naar info@groeninrichters.nl voor een prijsindicatie. Dit wordt uiteraard nog nagemeten (“in real life”) waarna u de definitieve prijs ontvangt.

Gaat u akkoord met de prijs? Dan plannen we de werkzaamheden in één week. Let op! Dit is wel afhankelijk van onze planning, de levertijd van het materiaal en het aantal uren werk. Op maandagochtend wordt het meubelstuk opgehaald en eind van de week wordt het prachtige, fluweelbeklede meubelstuk weer thuisbezorgd. Eindelijk kunt u genieten van het velvetmeubelstuk.

Uiteraard is het ook mogelijk de meubels te bekleden met andere stoffen. Denk hierbij aan leer, linnen, katoen, wol en mohair, diverse synthetische én brandvertragende stoffen. Niet alleen bekleden we meubelstukken voor in huis, maar ook kunt u bij ons terecht voor het bekleden van wanden, kantoren, caravans, auto’s, campers, plezierjachten en nog veel meer. Er zijn talloze mogelijkheden in kleuren en materialen! Lees hier meer of kom langs in de winkel voor advies & inspiratie!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>