Stoffering
groen stof1

Stoffering

Geef je favoriete meubels een nieuw leven

Ervaar het comfort van opnieuw gestoffeerde meubelen

Geef jouw betekenisvolle of lekker zittende stoel of bank een tweede leven met nieuwe bekleding. Je kunt bij ons terecht voor losse meubelstoffen of stoffeerartikelen, maar ook voor volledige meubelstoffering staan we voor je klaar. Van antieke tot moderne meubels, in onze werkplaats voorzien we ieder meubel van de gewenste bekleding. We werken ook samen met interieurbouwers, voor wie we aangeleverde rompen stofferen.

 

groen stoffering 4
GROE_meubelstoffering_2

Meubelstoffen

Wij kunnen jouw meubels iedere gewenste uitstraling geven met veel verschillende soorten meubelstoffen van de hoogste kwaliteit. Van linnen tot mohair: er zijn talloze mogelijkheden in kleuren en materialen. Je bent van harte welkom in onze stoffeerderij om onze meubelstoffen te komen bekijken. Onze stoffeerders helpen je graag om uit ons ruime aanbod de stof te kiezen die het best past bij jouw smaak en interieur.

 

Meubels bekleden

Voordat we aan de slag gaan, komen we graag even bij jou langs om jouw meubel te bekijken. Op basis daarvan kunnen we een nauwkeurige inschatting maken van hoeveel stof er nodig is en hoe arbeidsintensief het werk is. Zo kunnen we een exacte offerte opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Uiteraard kun je het meubel ook langsbrengen in onze stoffeerderij, als je dat liever hebt. Dat kan op maandag, dinsdag en woensdag. Wel adviseren we je van tevoren even te bellen.

Als de offerte akkoord is, plannen we de werkzaamheden in, meestal binnen één week. Dit kan afwijken naargelang de levertijd van het materiaal, onze planning en de hoeveelheid tijd die het werk in beslag neemt. We komen het meubelstuk bij jou thuis ophalen en leveren het ook weer bij jou af als het werk is afgerond.

 

GROE_meubelstoffering_3