Maatwerk stoffering
groen maatwerk 2

Maatwerk stoffering

Voor iedere gewenste uitstraling

vraag naar de mogelijkheden

Naast meubelstoffering kun je bij ons ook terecht voor maatwerk, zoals het stofferen van wanden, hoekbanken, kantoren, caravans, auto’s, campers, plezierjachten en nog veel meer. Wat je ook wilt stofferen, we kunnen het iedere gewenste uitstraling geven. Je hebt volop keuze uit een ruim assortiment hoogwaardige stoffen van diverse materialen en in uiteenlopende kleuren. Tevens kun je bij ons terecht voor losse meubelstoffen en stoffeerartikelen.

groen maatwerk 1
GROE_maatwerk_2

Laat je adviseren

We zijn er voor zowel particulieren als organisaties, zoals interieurbouwers voor wie wij aangeleverde rompen stofferen. Denk aan treinzitbanken, loungebanken en hoogzitters, die toegepast worden in de zorg, horeca, kantines, wachtruimtes en andere leefruimten. Ons grote assortiment omvat veel verschillende stoffen met eigenschappen die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de zorg, maritiem gebruik, de horeca of particulier gebruik. Je bent van harte welkom in onze stoffeerderij om inspiratie op te doen en je te laten adviseren over de mogelijkheden door onze stoffeerders.

Wij helpen je graag

Laat je iets door ons stofferen, dan komen we graag even langs om een goed beeld te krijgen van hoeveel stof er nodig is, hoe arbeidsintensief de opdracht is en welke stoffen het meest geschikt zijn. Op basis daarvan kunnen we een exacte offerte voor jou opstellen. Gratis en geheel vrijblijvend. Ook interesse in een offerte? Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken.

GROE_maatwerk_3