Boot-, caravan- en autostoffering
GROE_autostoffering_560x700_1

Boot-, caravan- en autostoffering

Geef je interieur een tweede leven

de beste materialen en stoffen

Zijn de stoelen en kussens van jouw auto, caravan of boot aan vervanging toe? Bij Groen Woning- en Projectinrichting maken we het weer als nieuw. Onze vakmensen hebben de kennis en ervaring om het interieur een tweede leven te geven met prachtige nieuwe bekleding van allerlei materialen. Ook voor losse meubelstoffen en stoffeerartikelen ben je welkom.

groen autostoffering 1
GROE_autostoffering_2

Soorten bekleding

Bij ons heb je ruime keuze uit zeer veel verschillende stoffen. Er is veel mogelijk op het gebied van kleur en materiaal, waardoor we het interieur van jouw auto, caravan of boot nauw kunnen afstemmen op jouw persoonlijke smaak. Zelfs het inbouwen van verlichting is mogelijk. 

Naast de uitstraling, zijn ook de functionele eigenschappen van de stof belangrijk, afhankelijk van de toepassing. In onze stoffeerderij vind je voor ieder gebruiksdoel een geschikte stof. Denk aan waterdichte stoffen, uv-bestendige stoffen, extreem sterke stoffen, oliebestendige stoffen, brandvertragende stoffen en makkelijk te reinigen stoffen.

Meubilair bekleden en opvullen

Naast het stofferen van meubels zijn we ook gespecialiseerd in het opvullen van meubels. Van sierkussens tot bootkussens tot matrassen. We werken met een goede kwaliteit koudschuim dat we volledig op maat kunnen zagen.

Stoelen en kussens bekleden

Ben je van plan om de stoelen en kussens van jouw auto, camper, boot of iets anders te bekleden? Om je goed van dienst te kunnen zijn, komen we graag even langs om een duidelijk beeld te krijgen van wat er precies gestoffeerd moet worden, hoeveel tijd dit in beslag neemt en hoeveel stof ervoor nodig is. Op basis daarvan stellen we gratis en geheel vrijblijvend een offerte op.

GROE_autostoffering_3