Trapbekleding op klassieke trap

Trapbekleding

Bent u uitgekeken op uw huidige trap of bent u bezig met een nieuwbouwproject en wilt u uw trap bekleden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! U kunt bij ons terecht voor diverse soorten trapbekleding, denk hierbij aan tapijt maar bijvoorbeeld ook PVC of marmoleum.

 

Trapbekleding in alle soorten en maten

We bespreken graag de materialen, kleuren en mogelijkheden voor uw situatie. Alle mogelijkheden worden besproken om de realisatie tot stand te laten komen. Om op maat gemaakte trapbekleding te kunnen leveren, komen we graag vrijblijvend bij u langs om de situatie te bekijken en u te adviseren. Uw wensen en de bijpassende mogelijkheden schetsen we voor u uit. Wanneer alles in kaart is gebracht, ontvangt u een offerte voor het stoffeerwerk.

Indien gewenst, komt er vrijblijvend een medewerker van ons langs om alles in te meten en u te adviseren. Er wordt gekeken naar de nodige hoeveelheid materiaal, de mogelijkheden en of het materiaal geschikt is. Tevens wordt er berekend hoeveel uren arbeid er nodig is en wat er moet gebeuren om het gewenste eindresultaat te behalen. Naderhand ontvangt u via de mail of per post de offerte.

 

Projectinrichting en begeleiding

U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, maar ook als bedrijf. Wilt u ons inschakelen voor begeleiding bij een verbouwing? Ook dat is mogelijk. Wij ontzorgen u volledig! Wij voorzien u van technisch advies over bijvoorbeeld afwerkingen van kozijnen en vloeren. Door ons nauwe contact met de aannemer zijn we in staat om mee te denken en oplossingen te geven, zodat we voor u het mooiste en beste resultaat bereiken. Lees hier meer over de begeleiding bij verbouwingen.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>