Meubelstoffering

Meubelstoffering

Geef uw oude meubel nieuw leven door meubelstoffering

Geef uw betekenisvolle of lekker zittende stoel of bank een tweede leven! U kunt bij ons terecht voor losse meubelstoffen of stoffeerartikelen. Maar u kunt uw meubel ook door ons op maat laten stofferen. Wij verzorgen meubelstoffering van klassiek tot modern en van stoffen van linnen tot mohair.

 

Deskundig advies

Aansluitend aan onze winkel bevindt zich onze stoffeerderij. Hier krijgt u deskundig advies van de meubelstoffeerder. Alle mogelijkheden worden besproken om de realisatie tot stand te laten komen. Er zijn talloze mogelijkheden in kleuren en materialen, maar denk hierbij ook aan het inbouwen van bijvoorbeeld verlichting. We bespreken uw wensen en schetsen dit uit. In samenwerking met een interieurbouwer wordt deze grove schets uitgewerkt in een technische tekening. Wanneer alles in kaart gebracht is, ontvangt u een offerte voor de constructie en het stoffeerwerk.

 

Particulier en zakelijk

U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, maar ook als bedrijf. Wij werken samen met en voor verschillende interieurbouwers, waar wij de aangeleverde rompen van stofferen. Denk hierbij aan de stoffering van treinzitbanken, autostoelen, loungebanken, caravanmatrassen, bootkussens, bureaustoelen, sportschool toestellen en meer. Ons grote assortiment aan stoffen biedt verschillende eigenschappen. Deze zijn bijvoorbeeld geschikt voor de zorg, maritiem gebruik, horeca- of particulier gebruik. Denk hierbij aan waterdichte, UV bestendige, antibacteriële of vlamvertragende stoffen.

 

Werkmethode

Indien gewenst, komt er op maandagochtend of woensdagmiddag vrijblijvend een medewerker van ons langs om alles in te meten en u te adviseren. Er wordt gekeken naar de nodige hoeveelheid stof, de mogelijkheden en of het materiaal geschikt is. Tevens wordt er berekend hoeveel uren arbeid er nodig is en wat er moet gebeuren om het gewenste eindresultaat te behalen. Naderhand ontvangt u via de mail of per post de offerte.

Mocht u liever zelf bij ons langs willen komen met het meubelstuk voor een prijsopgave, dan is dat uiteraard ook mogelijk! Dit is mogelijk op maandag, dinsdag en woensdag. Wel adviseren wij u van tevoren even te bellen.

Wanneer de offerte akkoord is, worden de werkzaamheden meestal in één week gepland. Afhankelijk van onze planning, de levertijd van het materiaal en het aantal uren werk kan dit afwijken. Wij halen indien gewenst uw meubelstuk(ken) bij u thuis op en leveren het tevens weer af bij u thuis.

Wanneer hier behoefte aan is, kunnen wij u ook helpen met interieuradvies. Klik hier voor meer informatie over interieuradvies.

 

Assortiment

Onze stoffen zijn van hoge kwaliteit en volgens de laatste woontrends, van klassiek tot modern. Hierbij een greep uit onze internationale meubelstoffering dealers:

Kvadrat, De Ploeg, Sunbrella, Vyva Fabrics, Kobe, Trekatex, Aristide, Clarke & Clarke, Warwick, Romo, Kirkby Design, Ohmann, Van Leeuwen & Wildeman, Switch, Clochard, Keymer, Saum & Viebahn, Reynaldo en Prestigious Textiles.

 

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>