VOLGENDE

KOOPZONDAG

25 AUG

Maatwerk

Maatwerk

Maatwerk voor thuis en op de zaak

Naast meubelstoffering kunt u bij ons ook terecht voor het stofferen van wanden, kantoren, caravans, auto’s, campers, plezierjachten en nog vele meer. Wij bespreken graag met u de talloze mogelijkheden in kleuren en materialen. Tevens kunt u bij ons terecht voor losse meubelstoffen en stoffeerartikelen.

U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, maar ook als bedrijf. Wij werken samen met en voor verschillende interieurbouwers waar wij de aangeleverde rompen van stofferen. Hierbij kunt u denken aan treinzitbanken, loungebanken en hoogzitters, die toegepast worden in de zorg, horeca, kantines, wachtruimtes en andere leefruimten. Ons grote assortiment aan stoffen biedt verschillende eigenschappen, die geschikt zijn voor bijvoorbeeld de zorg, maritiem gebruik, horeca- of particulier gebruik. Denk hierbij aan waterdichte, UV bestendige, antibacteriële of vlamvertragende stoffen.

Tevens kunt u ons inschakelen wanneer u behoefte heeft aan begeleiding bij een verbouwing.  U kunt ons inschakelen voor volledige ontzorging. Wij voorzien u van technisch advies over bijvoorbeeld afwerkingen van kozijnen en vloeren. Door ons nauwe contact met de aannemer zijn we in staat om mee te denken en oplossingen te geven, zodat we voor u het mooiste en beste resultaat bereiken. Lees hier meer over de begeleiding bij verbouwingen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel.

© 2019 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon