Stofferen door Groen Woning- en Projectinrichting

Boot-, caravan- en autostoffering

Verrassend vernieuwend stofferen

Een keer wat nieuws of van oud naar nieuw? Is uw meubelstoffering versleten of wilt u een andere stof over uw meubilair laten stofferen? Wij stofferen en repareren de stof van uw meubilair! U kunt bij ons naast meubels namelijk ook plezierjachten, caravans, campers en auto’s laten stofferen. Wilt u losse stoffeerartikelen of losse meubelstoffen? Ook dat bieden wij aan. Onze vakmensen helpen u graag.

 

Onze stoffeerderij

Aansluitend aan onze winkel bevindt zich onze stoffeerderij, waar u deskundig advies krijgt van de meubelstoffeerder. Alle mogelijkheden worden besproken om de realisatie tot stand te laten komen. Er zijn talloze mogelijkheden in kleuren en materialen. Van klassiek tot modern en van stoffen van linnen tot mohair. Zelfs het inbouwen van bijvoorbeeld verlichting is mogelijk. We bespreken met u uw wensen en schetsen dit uit. In samenwerking met een interieurbouwer wordt deze grove schets uitgewerkt in een technische tekening. Wanneer alles in kaart gebracht is, ontvangt u een offerte voor de constructie en het stoffeerwerk.

 

Ook voor de zakelijke markt

U kunt niet alleen als particulier bij ons terecht, maar ook als bedrijf. Wij werken samen met en voor verschillende interieurbouwers waar wij de aangeleverde rompen van stofferen. Ons grote assortiment aan stoffen biedt daarbij verschillende eigenschappen, die geschikt zijn voor verschillende gebruiksdoeleinden. Denk hierbij aan waterdichte, UV bestendige, zeer sterke, oliebestendige, vlamvertragende of gemakkelijk schoon te maken stoffen.

Ook kunt u uw kussens opnieuw laten opvullen. Denk hierbij aan sierkussens, bootkussens of matrassen. Doordat wij werken met een goede kwaliteit koudschuim kunnen wij alles op maat zagen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>