Zonwering Luxaflex

Sfeervol genieten met de zonwering van Luxaflex®

Er staat ons prachtig zomerweer te wachten! Daar zijn we na dat wisselvallige weer wel aan toe. Toch moeten we uitkijken met die sterke zon. Daar kan Luxaflex bij helpen. De uitgebreide collectie zonwering van Luxaflex® biedt u de mogelijkheid om langer buiten te zitten en verantwoord te genieten van de zon! Graag vertellen we u over de verschillende mogelijkheden.

Wat voor een woonstijl u ook heeft, de zonwering van Luxaflex® heeft voor ieder wat wils. Er is namelijk volop keus uit verschillende stoffen en producten: van buitenjaloezieën, markiezen, rolluiken, screens, serrezonwering, terraszonwering tot aan vensterzonwering. Het is allemaal mogelijk!

Buitenjaloezieën

Jaloezieën laten het daglicht goed tot zijn recht komen, reguleren de temperatuur en verminderen de schittering. Perfect als u achter de pc werkt en de zon naar binnen schijnt. Ook bestaan de jaloezieën grotendeels uit gerecycled aluminium wat het een duurzaam product maakt.

Markiezen

Markiezen bestaan uit moderne materialen en beschikken over een klassieke uitstraling. Het product komt middels ambachtelijk handwerk tot stand, maar beschikt wel over modern gebruiksgemak. De markiezen worden geleverd in hout en aluminium, zodat het toepasbaar is in elke woonstijl.

Rolluiken

Een inbraakgevoelig huis? Rolluiken voor ramen en deuren houden ongewenste bezoekers op afstand. Tevens wordt de temperatuur geregeld door gesloten rolluiken: in de zomer blijft het lekker koel binnen en in de winter aangenaam warm.

Screens

Zeer geschikt voor ruimtes met computergebruik, omdat ze hinderlijke schitteringen naar binnen voorkomen. De doeken belemmeren de kijk naar binnen, maar er kan wel goed naar buiten gekeken worden. Verkrijgbaar in verschillende diverse transparanties en decoratieve doeken.

Serrezonwering

Heeft u thuis een serre of erker? Ook daar hebben we zonwering voor. Het scherm wordt bovenin de serre of erker geplaatst en vormt een warmte- en lichtreducerend schild. Niet alleen vermindert het zon- en lichtinval, ook beschermt het uw interieur tegen verkleuring van de zon.

Terraszonwering

Wilt u graag buiten zitten maar vindt u de zon te warm? Dan is terraszonwering dé oplossing. Dergelijke zonwering is geschikt voor brede gevels en beschermt het interieur tegen verkleuring door de zon. Heel de dag buiten zitten was nog nooit zo aangenaam! Ook is er rekening gehouden met verschillende weertypes. Zo is het  terrasscherm Spectra Nova bestand tegen wind.

Speelt u liever op safe en vindt u het fijn om overkapt te zitten? Dan is de terrasoverkapping Luxaflex® Casa uitermate geschikt! De overkapping bestaat uit twee verschillende stijlen: De Casa Classic, met een ronder design, of de Casa Modern, met een strakker design. Welke heeft w voorkeur?

Vensterzonwering

Een zonwering die het zonlicht filtert, maar ook het uitzicht behoudt: best of both worlds! Tevens beschermt het uw interieur tegen verkleuring.

Bang dat de buitenzonwering teveel aanwezig zal zijn? Niet met deze tip: stem de kleur van de buitenzonwering af op de kussens van de buitenmeubels. Zo creëert uw meer rust en eenheid.

Kom langs in de winkel voor advies & inspiratie!

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>