Twist® rolgordijn
duo_rg_staand

Twist® rolgordijn

Privacy, sfeer en daglicht regel je zelf met een Twist® rolgordijn.

oneindige variatie met twist® rolgordijnen

Twist® rolgordijnen zijn een prachtige soort raamdecoratie, die zich kenmerken door innovatie, slim design en maatwerk. De duo rolgordijnen bestaan uit transparante en verduisterende stroken, die over elkaar geschoven kunnen worden. Zo is in een handomdraai de ideale balans tussen zonwering, privacy en uitzicht te creëren en bij te stellen. Op zeer fraaie, decoratieve en sfeervolle wijze.

duo_2
GROE_twist_1

Luxaflex® Twist® rolgordijnen

Bij Groen Woning- en Projectinrichting vind je de complete Luxaflex®-collectie met Twist® rolgordijnen van de meest prachtige stoffen. Van luxueus glanzende stoffen tot stoffen met een bijzondere textuur. 

De stoffen zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dessins en eigenschappen. Ga voor een rustgevend effen product of voor één van de vele exclusieve designs met unieke patronen.

Verduisterend duo rolgordijn

Zoek je rolgordijnen voor in de slaapkamer of op de zonzijde, kies dan voor verduisterende duo rolgordijnen. Voor ieder interieur en iedere ruimte is er een bijpassend Twist® Rolgordijn verkrijgbaar. Van klassiek tot modern en van opvallend tot neutraal. Combineren is ook mogelijk, mocht je een mooi contrast willen aanbrengen met jouw Twist® Rolgordijnen.

GROE_twist_2
GROE_twist_3

maatwerk en ontzorgen

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van Twist® Rolgordijnen in jouw interieur? In onze Luxaflex Gallery® kun je de producten optimaal ervaren en beleven. Kom langs in onze winkel! Wij ontzorgen je volledig van het interieuradvies tot professionele montage. Het inmeten en plaatsen is gratis en dat scheelt jou tijd en garandeert jarenlang plezier. Loop gerust eens binnen of maak een afspraak voor een adviesgesprek.