Silhouette® Shades
groen silhouette shades 2

Silhouette® Shades

Deze zachte, stoffen lamellen transformeren hard zonlicht in prettig, natuurlijk daglicht.

ontdek de mogelijkheden van silhouette® shades!

Zoek je sfeervolle raamdecoratie om de lichtinval in jouw woning mee te reguleren? Maak dan kennis met onze Silhouette® shades van het merk Luxaflex®. De lamellen zijn eenvoudig te tuimelen als er meer daglicht gewenst is. Ook elektrisch, dankzij de slimme PowerView® Mororisation van Luxaflex®. In gesloten toestand hebben ze een verduisterende werken. Geopend zorgen de lamellen voor meer privacy en tegelijkertijd voor een mooi uitzicht naar buiten. Het licht verspreidt zich gelijkmatig door de ruimte, waarbij de felheid, schittering en uv-straling worden gefilterd.

groen silhouette shades 1
GROE_silhouette_shades_1

Stoffen en kleuren

Bij ons vind je de complete Luxaflex®-collectie Silhouette® shades, bestaande uit veel verschillende soorten en maten. Voor ieder interieur zijn passende Silhouette® shades verkrijgbaar, van modern tot landelijk. De lamellen zijn opgedeeld in zeven collecties met specifieke kenmerken en een grote verscheidenheid aan stoffen. Denk hierbij aan natuurlijk linnen, een licht dimmende stof of een exclusief textiel met een geavanceerde designlook. De bovenbak en onderlat zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, crème en zilver. Deze worden standaard op de stof afgestemd, inclusief de optrekkoorden en koordgewichten.

silhouette® shades prijzen

De daadwerkelijke prijzen van onze Silhouette® shades zijn afhankelijk van de hoogte- en breedtematen die je nodig hebt. Voor een globale kostenindicatie kun je ons de grove maatvoering van jouw ramen doorgeven. Liever een exacte prijs? We komen graag bij jou langs om de Silhouette® shades in te meten, op basis waarvan we een specifieke, geheel vrijblijvende offerte opstellen. Alle prijzen in onze winkel zijn inclusief montage.

GROE_silhouette_shades_2