Gordijnen van Verdain

Gordijnen

Onze gordijnen maken wij geheel op maat, zodat het past bij uw wensen en interieur. Onze raamdecoratie is zeer divers en voor elke kamer hebben wij een gordijn. Er is ruime keuze uit verschillende kleuren en verschillende stoffen. Iedere stijl is ruimschoots verkrijgbaar, van klassiek tot modern.

 

Sfeervol, geluiddempend en verduisterend

Raambekleding zorgt voor sfeer en een prachtige uitstraling. Daarnaast zorgt het ook voor een verbetering van de akoestiek en isolatie. Onze vakkundige stoffeerders creëren de mooiste raambekleding, van vitrages tot paneelgordijnen.

De materiaalkeuze varieert van van linnen tot synthetisch. Onze stoffeerders hebben kennis van diverse confectiemethoden: van vlinderplooi tot enkele plooi en van vlinder retourplooi tot waveplooi. Ook kunt u bij ons terecht voor diverse toebehoren als railsystemen en railroedes. Onze stoffeerders maken uw raamdecoratie gebruiksklaar.

 

Soorten gordijnen

Vitrages

Een vitrage (of glasgordijn) heeft een hoge decoratieve functie. Het materiaal bestaat uit een dunne, lichtdoorlatende stof. Er zijn verschillende opties betreffende lichtdoorlatendheid. Daarom wordt een glasgordijn altijd gecombineerd met een overgordijn. Deze combinatie zorgt voor een sfeervol effect en minder (ongewenst) licht.

 

Inbetweens

Inbetweens zitten qua transparantie tussen vitrages en overgordijnen in. De stof maakt het mogelijk om naar buiten te kijken, zonder dat anderen naar binnen kunnen kijken. Met hun transparantie zijn ze geschikt voor het binnenlaten van de gewenste hoeveelheid daglicht en creëren tevens sfeer.

 

Overgordijn

Subtiele verduistering in de woonkamer kan met een (gevoerd) overgordijn. De voering verduisterd en zorgt ervoor dat de kleur bij linnen en katoen minder snel verschiet. Wanneer een bepaald type stof veel body vraagt, zal de voering er tevens voor zorgen dat dit mooier valt.

 

Verduisterende gordijnen

Volledige verduistering is mogelijk met zonwerende gordijnen. Daarnaast zorgen ze ook voor een goede isolatie en demping van het geluid. Met verduisterende gordijnen is inkijk van buitenaf onmogelijk. Een zonwerend gordijn is ideaal voor in de slaapkamer. Het daglicht wordt volledig geblokkeerd en verbeterd zo de nachtrust. Heeft u een gordijn die u graag zonwerend wilt maken? Onze stoffeerders kunnen overgordijnen ook voorzien van een verduisteringsstof.

Uiteraard hebben wij vele andere gordijnen die ieder specifieke eigenschappen hebben. Bovendien maken wij alles op maat, zodat u altijd profiteert van een perfect passend gordijn.

 

Gordijnen op maat

Wij meten uw gordijnen gratis in, maken alles op maat en monteren de producten ook gratis. Wilt u het resultaat in huis zien? Gordijnstalen mogen altijd meegenomen worden. Zo krijgt u thuis een beeld van hoe de kleur en de stof matchen met de rest van het interieur. Ook is het mogelijk om uw bestaande gordijnen te laten vermaken. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op of kom langs in onze winkel in Deventer.

 

Merken

De Ploeg, Artelux, Kendix, Your Edition, Loft 79, Vadain, Kobe en Pestigious Textiles.

© 2020 Groen Woning- en Projectinrichting   |   Cookie statement   |   Privacy statement   |   All rights reserved   |   Realisatie: Ongewoon
/Uis'), '', $output);?>